Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Dylan 80 met Guy Swinnen, Bjorn Eriksson, Axl Peleman en meer
Archief
Facebook event
Tijdschema

19:00 Deuren
20:00 Support: Aster
21:15 Dylan 80
23:00 Verwacht einde

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

De bijna gratis vrijdagconcerten worden je aangeboden door district Deurne en cc Deurne. Door de coronamaatregelen moet er dit jaar helaas met betalende reservaties gewerkt worden.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Lees hier de coronamaatregelen voor #OLT21.

Dylan 80

Blowin' in the WindMr. Tambourine ManLike a Rolling StoneTangled Up in BlueMake You Feel My Love. Een lijst van Dylanklassiekers samenstellen is onbegonnen werk, een karwei dat geen recht zou doen aan een oeuvre waarin zelfs de wat minder bekende parels harder schitteren dan een diamant.

Bob Dylan heeft een indrukwekkend parcours afgelegd. In de sixties werd hij, tegen wil en dank, de spreekbuis van de nieuwe geëngageerde generatie om te evolueren naar een rockgod die van lyrics een hogere vorm van poëzie maakte. Tijdens de seventies toverde hij zijn scheidingspijn om in kunst. In de jaren tachtig hield hij zich staande tussen het jonge MTV-geweld en vanaf de jaren negentig beschouwde de wereld Dylan als wie hij effectief is: één van grootste songschrijvers ooit.

24 mei werd Dylan 80. Reden genoeg voor een feestje!

Topmuzikanten Guy Swinnen, Patrick Riguelle, Naomi Sijmons, Bjorn Eriksson, Piet De Pessemier, Axl Peleman, Jan Hautekiet en Ron Reuman staan garant voor een geweldig verjaardagseerbetoon.

Support: Aster

Deze Hasseltse singer-songwriter schrijft eigen materiaal bij elkaar dat klinkt alsof het er altijd al was. Meestal 'soft-spoken' indiefolk, soms luid onder het middenrif. In mei 2019 bracht Aster zijn debuut EP uit, eind 2019 legde hij werkelijk iedereen het zwijgen op tijdens de finale van Sound Track in Hasselt. Die hij méér dan terecht won. In 2020 trok hij zich in Muziekodroom terug in volledige sereniteit om te werken aan nieuw materiaal. Dat moet begin volgend jaar het levenslicht zien.

Met de steun van

 


Reeds afgelopen
  • vrijdag 30 juli 2021 - 19:00 - 23:00