Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Eefje De Visser Concertfilm + soloset
Archief
Facebook event
Tijdschema
  • 19:00 / deuren
  • 20:00 / Q&A
  • 21:00 / soloset
  • 22:00 / concertfilm Bitterzoet

 

Lees hier de coronamaatregelen voor Take Care.

Bitterzoet

Begin juli brengt Eefje de Visser een bijzondere concertfilm uit. De film biedt naast een (alternatieve) live show een bijzonder kijkje in haar wereld, gefilmd in De Robot Studios, een Gentse loft waarin Eefje werkt, slaapt en leeft. Met de opbrengsten wil Eefje de Visser haar crew en muzikanten door de coronacrisis helpen.

In januari dit jaar verscheen Bitterzoet, Eefjes vierde album. Het album werd met veel enthousiasme ontvangen en ook de eerste (try-out) concerten met haar nieuwe band waren een groot succes. Verder dan dit voorproefje kwam het helaas niet... De uitverkochte releasetour door Nederland en België stond op het punt te beginnen toen de coronacrisis uitbrak.

"De liveshow die we hadden voorbereid, moest een zwoele trip worden vol samenzang en electronica", vertelt Eefje. "Met invloeden van dance en nostalgische pop, maar ook flarden van sierlijke choreografie en een uitgewerkte lichtshow. We keken er echt enorm naar uit de nieuwe nummers te spelen." Met de concertfilm wil Eefje niet alleen haar team steunen maar ook haar fans een ervaring brengen die hier dichtbij komt, waarin popmuziek, choreografie, licht en decor een artistiek geheel vormen.

Over Eefje De Visser

Donkere drums, warme synths, catchy songs en een bezwerende stem. Met drie succesvolle albums op zak, een reeks uitverkochte clubtours in de Benelux en verschillende Europese supportshows, wordt Eefje inmiddels ook buiten de taalgrenzen opgepikt. Vier jaar na haar laatste plaat Nachtlicht komt nu haar vierde uit: `Bitterzoet`, een filmische popplaat vol zwoele elektronica en dance invloeden.

Website | Facebook | Instagram | Twitter | YouTubeSpotify  

Credits

Band:

Annelie de Vries - synths, toetsen, zang
Aysha de Groot - zang, dans
Daan Schepers - synths, bas, zang
Eefje de Visser - zang, gitaar, dans
Klaas de Somer - drums, elektronisch, akoestisch
Wieteke Wijte - zang, dans

Reeds afgelopen
  • woensdag 8 juli 2020 - 19:00