Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Elvis Costello & The Imposters
Info & tickets

€ 56,5

Basisprijs

OLT Rivierenhof
Facebook event
Tijdschema

19:00 Deuren

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Dit event is een coproductie van Greenhouse Talent en OLT Rivierenhof.

Elvis Costello

& The Imposters

OLT Rivierenhof 2018: ‘Elvis Costello scoorde in OLT vaker en gracieuzer dan de Duivels en de Japanners samen. De Bob Dylan van de postpunkgeneratie deelde in Antwerpen zoveel uppercuts uit dat we ons gebit achteraf in een doosje mee naar huis kregen.’ (Dirk Steenhaut, De Morgen)

Die memorabele warme avond was het inderdaad wachten tot na België-Japan voor de meester zijn duivels mocht ontbinden. Een van de meest iconische figuren uit de rijke Britse popgeschiedenis plukte kwistig de klassiekers uit zijn vier decennia bestrijkende repertoire dat van punk en new wave tot klassieke singersong gaat: ‘(I Don’t Want to Go to) Chelsea’, ‘Watching the Detectives’, ‘I Want You’, ‘Pump It Up’, (What’s So Funny ‘Bout) Peace, Love & Understanding’, ‘Good Year For the Roses’ en last but not least zijn grootste hit ‘Oliver’s Army’ die hij jammer genoeg sinds kort niet meer live speelt.

Achteraf hoorden we dat Costello ernstig ziek was. Maar hij wou toch zijn beide OLT concerten spelen. We zijn dan ook heel trots dat we Declan MacManus (want zo heet hij echt) na de coronaperiode als eerste Belgische concertplek terug mogen verwelkomen. Met onder zijn arm de uitstekende nieuwe plaat ‘The Boy Named If’ (album nummer 32!) en in het gezelschap van zijn vertrouwde Imposters.

‘Accidents Will Happen’!

Website | Facebook | Instagram | Twitter | YouTube | Spotify


Wanneer?