Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Faces on TV + support: Larssen.
Archief
Facebook event
Tijdschema

19:00 / Deuren
20:00 / support: Larssen
21:00 / Faces on TV

Timings zijn steeds onder voorbehoud van wijzigingen.

Lees hier de coronamaatregelen voor Take Care.

Faces on TV

Faces On TV – aka Jasper Maekelberg – is in sync. De man, de band, de plaat en het plan zijn perfect op elkaar afgestemd.

Zelfs de liefdesclichés worden niet geschuwd op het nieuwste album Keep Me Close. De toegankelijkheid van het album, maakt de plaat niet alleen gevoeliger, maar zelfs moediger.

Want in plaats van te roeren in eigen ziel, deelt Maekelberg zijn beschouwingen. Keep Me Close is zijn sexual healing voor social distancing-tijden. De hele plaat voelt naturel, organisch. Faces On TV is in a happy place en dat levert ook een happy plaat op.

Maekelberg's muziek beschikt nog steeds over een interessante gelaagdheid, maar de complexen zijn verdwenen. Niets wordt kapot gedacht, alles wordt heel gemaakt.

Faces On TV vloeit als nooit te voren. Dat in de setting van Take Care in OLT Rivierenhof belooft niets minder dan pure magie en goeie vibes.

Support: Larssen.

Larssen. is de jonge Gentse muzikant & producer Sasja Maekelberg. Zijn donkere beats en effecten in combinatie met herkenbare lyrics, resulteren in obscure elektronische popsongs in de lijn van onder meer Sohn & Glass Animals. Op 21 augustus bracht Larssen. zijn derde single genaamd Make It Right uit.

 


Reeds afgelopen
  • donderdag 8 oktober 2020 - 19:00 - 22:30