Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Fat Freddy's Drop Support: Louis Baker
Koop tickets

€ 37

Basisprijs

€ 34

-26 jaar

OLT Rivierenhof
Tijdschema

19:00 Deuren

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor dit concert.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Dit event is een coproductie van Greenhouse Talent en OLT Rivierenhof.

Fat Freddy's Drop

Wie er in 2018 in 't OLT bij was weet: Fat Freddy's Drop is een van de strafste live acts. Euforische vibes. Een mix van jazz, soul en sunshine reggae. De ideale zomernacht!

De zevenkoppige band levert zonder uitzondering de meest uitbundige live shows. Wat hen een trouw leger aan fans, de Fred Heads, oplevert. Geen wonder dat hun optredens in 2022 - in meer dan tien landen - in een mum van tijd sold out waren. De belofte om in 2023 een nieuw album uit te brengen houdt diezelfde Fred Heads trouwens al een hele tijd in spanning. En ons ook.

Klaar voor hét feest van 2023? 't Zal wel zijn!

Website | Facebook | Instagram | Twitter | YouTube | Spotify

Support: Louis Baker

Louis Baker is ongetwijfeld een van de meest soulvolle stemmen uit Nieuw-Zeeland. Hij combineert rauwe teksten met zijn unieke stem en staat bekend om zijn indrukwekkende en emotionele liveshows. Dat maakt dat internationale media zo enthousiast zijn over hem. Baker groeide op in een familie waar muziek uit de 60’s en 70’s dagelijkse kost was en werd dan ook sterk geïnspireerd door namen als Hendrix en Joni Mitchell. Op de middelbare school kwam hij in aanraking met de muziek van Jeff Buckley en D’Angelo, ook deze invloeden zijn terug te horen in zijn muziek. 

In 2019 bracht hij zijn langverwachte debuut Open uit, waarvoor hij samenwerkte met producer Steve Rusch (Kendrick Lamar, Solange, Cody Chesnutt). Het album kreeg lovende kritieken, samen met nominaties voor Beste Soul/RnB-artiest en Te Māngai Pāho Beste Māori-artiest bij de New Zealand Music Awards 2019. Een ideale opwarmer voor de uitgelaten bende van Fat Freddy's Drop!

Website | Facebook | Instagram | YouTube | Spotify 

Credits

MPC, Live Mix, Producer: DJ Fitchie aka Chris Faiumu
Vocals & Guitar: Joe Dukie aka Dallas Tamaira
Saxophone: Chopper Reeds aka Scott Towers
Trumpet: Tony Chang aka Toby Laing
Keyboard & Synths: Kuki Blaze aka Iain Gordon
Trombone & Tuba: Hopepa aka Joe Lindsay
Guitar: Ned Ngatae aka ManRaro
MC: MC Slave aka Mark Williams


Wanneer?