Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Female Takeover + guests: David Jahmill, Morane & JWLDMS
Archief
Facebook event
Tijdschema

19:00 / Deuren
19:30 / DJ Lizaay
20:00 / support: Helen
21:00 / Female Takeover
22:00 / DJ Lizaay

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Lees hier de coronamaatregelen voor Take Care

Female Takeover

Female Takeover is een collectief van jonge vrouwen dat de krachten bundelt. Via dans, muziek, woord en zang lichten ze maatschappelijke thema’s als discriminatie, ongelijkheid, feminisme,… uit.

Het collectief werd in 2015 opgericht, vanuit het idee om de sisterhood binnen de artistieke scene te versterken. Female Takeover wil een stimulans zijn voor vrouwen in het algemeen, maar ook voor zij die artistiek iets willen doen en betekenen.

De kracht van diversiteit is hun belangrijkste waarde. Female Takeover brengt verschillende individuen vanuit verschillende achtergronden en disciplines samen.

David Jahmille

David Jahmill is een jonge, ambitieuze selfmade artiest uit Antwerpen. Hij maakt hip hop en R&B met invloeden van Congolese rumba.

Morane Miangue

Morane is een 20-jarige singer-songwriter uit Antwerpen, met Afrikaanse roots. Haar eerste single, ‘Boo’, kwam begin 2020 uit en werd opgepikt door StuBru, NRJ, Bruzz, MNM en Lowkey Radio. Morane combineert jazz, neo-soul, hip hop en RnB zonder enige moeite en creëert zo haar eigen sound én visuele stijl. Van foto’s over covers tot videoclips, met haar sterke esthetische oog regisseert ze deze allemaal mee.

J W L D M S

Jewel Dimes, ook wel gekend als Julie Daems, groeide op in Antwerpen met soulful vibes en put daaruit de inspiratie voor haar eigen muziek. Haar eerste EP, ‘307’, werd geproduceerd door Jeune Daiko en Clugger en opgenomen in de studio van Aram Abgaryan – de pianist van KRANKk.

Denk bij de blues, soul en RnB van J W L D M S aan inspiratiebronnen als YEBBA, Yazmine Sullivan, Etta James of Jill Scott.

Helen

Delicaat en heelzaam. Zalvend en vol levenslust. Dat is de sound van de Brusselse Helen. Na haar studies aan de conservatoria van Groningen (NL) en Berklee (VS), maakte ze snel naam als songwriter voor internationale artiesten én verlegde ze haar eigen muzikale grenzen.

In 2016 bracht ze 'In Another Place' uit, haar eerste EP. Die verzamelde in geen tijd 20 miljoen streams. Haar single 'Beautiful' werd opgepikt door de nationale radio en follow-up singles 'Chemistry', 'Only One' en 'Wild Roses' (feat. K1D) werden geloofd door tal van muziekcritici.

 

Aftershow: DJ Lizaay

Dj Lizaay is een opkomende dj uit Antwerpen. Haar sets gaan van afrobeats tot dancehall, R&B, hip hop en trap. Ondanks dat haar carrière net gestart is draaide zal al doorheen België tot zelfs in Lagos, Nigeria!

 


Reeds afgelopen
  • vrijdag 2 oktober 2020 - 19:00 - 22:30