Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Fleddy Melculy, Huracán & Wolf Sheriff Gratis Vrijdagconcerten
Gratis
OLT Rivierenhof
Tijdschema

19:00 Deuren

Kom op tijd, want vol is vol.

Fleddy Melculy, Huracán & Wolf Sheriff

Fleddy Melculy

Fleddy Melculy mag gerust één van de gekste verhalen uit de Belpop geschiedenis genoemd worden. Vanuit het niets stonden ze op alle grote podia van België en Nederland en ze scoren de éne culthit na de andere. Wat het nog veel bizarder maakt is dat het hier om een metal-en hardcore band gaat met Nederlandstalige maatschappijkritische teksten-met-een-dikke-knipoog!

Instagram | Facebook | Spotify

Huracán

Huracán is de Maya god van de wind, storm en vuur, die gevangen werd gehouden in een tempel. In onze moderne tijd is deze oude godheid gereïncarneerd als een vierkoppig beest dat de Belgische undergroundscène al enkele jaren aan flarden scheurt. In september 2022 wordt hun nieuwe album aan de wereld voorgesteld, en intussen staan ze met twee nummers in de zwaarste lijst van Stubru. Hou ze in de gaten!

Wolf Sheriff

Een 4-koppige alternatieve rockband uit Antwerpen, in 2018 ontstaan uit een verzameling luie arbeiders van middelbare leeftijd die elkaar ontmoetten in de jaren 90. Ze konden maar geen genoeg krijgen van 70's funk, 80's electro en 90's rock. Hun uniek soort entertainment combineert jammerende gitaren en barbershop-achtige zang met goed getimede choreografie die ervoor zorgt dat je weer verliefd wil worden.

Over de Gratis Vrijdagconcerten

Ze zijn terug! De Gratis Vrijdagconcerten voor jong en oud. Aangeboden door cc Deurne en district Deurne. Je kan gewoon binnenwaaien als vanouds. Kom zeker op tijd, want vol is vol. Check het volledige programma »

Met de steun van

District Deurne en CC Deurne