Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Freddie Konings + DIKKE + support: Lyna
Koop tickets

€ 15,5

Basisprijs

OLT Rivierenhof
Facebook event
Tijdschema

18:00 Deuren

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Lees hier de coronamaatregelen voor #OLT21.

Freddie Konings

Freddie Konings is een jonge getalenteerde Antwerpse rapper, die zichzelf in the scene heeft gezet met releases als Strakke PlanChosselonië 1 & 2. Zijn easy flows, zware stem en uitgesproken persoonlijkheid bleven zeker niet onopgemerkt. Integendeel, Zwangere Guy heeft al wat verses gedropt op zijn tracks en vice versa. Samen werkten ze ook mee aan de single Onbeschrijfelijk van Top Notch belofte Ramzi.

Niet geheel toevallig tekende Freddie Konings ook een platencontract met het befaamde hiphoplabel. Eind mei lanceert hij zijn nieuw album Dudas, waar single Talent Van Het Jaar alvast voorloper van is. 2021 wordt zijn knaljaar, word!

Facebook | Instagram | Spotify

DIKKE

DIKKE is het nieuwe zwaargewicht van de Belgische hiphop scene. Met zijn vurige rapstijl, geïnspireerd door de klassieke Amerikaanse hiphop uit de nineties, blaast deze rapper vriend en vijand omver. DIKKE, aka ‘Biggie van de wijk’, smijt zich helemaal en heeft op eigen kracht een aantal releases uitgebracht. Zijn debuutplaat 130KILO kwam begin dit jaar met een knal binnen op nummer 1 in de Ultratop; niet slecht voor een Limburgse mijnwerkerszoon.
Dat ook onze Noorderburen fan zijn is overduidelijk, het grote label Top Notch haalde hem binnen en daarmee komt DIKKE in dezelfde stal terecht als Zwangere Guy en De Jeugd Van Tegenwoordig.

Facebook | Instagram | Spotify