Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Gabriel Ríos support: Sam De Nef + Emmy d'Arc
Koop tickets

€ 30,5

Basisprijs

€ 27,5

-26 jaar

OLT Rivierenhof
Facebook event
Tijdschema

19:00 Deuren

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor dit concert.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Gabriel Ríos

Gabriel Ríos werd geboren in San Juan, Puerto Rico, en verhuisde op z'n 17 naar België. Om schilderkunst te studeren aan de Luca School of Arts in Gent. Ondertussen laat Ríos een indrukwekkend muzikaal oeuvre na.

Met dank aan samenwerking met o.a. Jo Bogart (Technotronic), jazzpianist Jef Neve, Kobe Proesmans (The Colorist Orchestra) en producer / multi-instrumentalist Ruben Samama, legde Ríos een eclectische muzikaal parcours af. Hij is zowel een Latin / pop crooner (op Ghostboy), een introspectieve singer-songwriter (op This Marauder's Midnight) als een restaurateur van oude Latin klassiekers (op z'n laatste album Flore).

Flore is Ríos' vijfde album, waarop hij Latin en Caribische muziek viert. De plaat is opgebouwd uit songs die teruggaan tot de jeugd van z'n vader en grootvader - songs die ze Ríos heel graag hadden horen zingen. Op Flore blikt Ríos terug op z'n verlden en roots. En brengt hij een ode aan de Nuyorican salsa uit de sixties en oude populaire Mexicaanse en Cubaanse ballads.

Voeg hier de betoverende omgeving van 't OLT aan toe en je weet dat je avond magisch wordt!

Website | Facebook | SpotifyYouTube | Instagram

support: Sam De Nef

"There has to be a certain amount of chaos, or it just doesn’t work", vat Sam De Nef zijn modus operandi samen.

Sam is een jonge songwriter, zanger en muzikant. En diep in z'n hart is hij eigenlijk een sketch artist. Net zoals z'n schilderijen, maakt hij zijn songs door selectief kleuren en stemmingen uit te kiezen. Spontane ingevingen worden verweven met duidelijk gedefinieerde vormen en melodieën.  Impressionistische lyrics geven de finishing touch.

Website | Facebook | Spotify | Instagram

support: Emmy d'Arc

“De wereld verandert een beetje als je naar muziek luistert”. Wie zangeres en gitariste Emmy d’Arc één keer aan het werk ziet, weet perfect wat ze bedoelt. De ontwapenende girl next door, die liever thuis rondhangt dan dat ze naar fuiven gaat, is onherkenbaar wanneer ze het podium opstapt. Een ‘kleine’ set bestaat niet. Elke keer verrast ze met haar doorleefde, volle stem. Elke keer eist ze alle aandacht op. En elke keer laat ze haar gitaar werken tot er snaren springen en haar vingertoppen bloeden.

Website | Facebook | Instagram | YouTube | Spotify