Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Glints + Rare Akuma support: Benz Pharaoh + Matt Wxsted
Archief
Facebook event
Tijdschema

19:00 / Deuren
19:30 / Benz Pharaoh
20:00 / Matt Wxsted
20:45 / Rare Akuma
22:00 / Glints

Timings zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Lees hier de coronamaatregelen voor Take Care.

Glints

Jan Maarschalk Lemmens, de Antwerpenaar met Britse roots en de man achter Glints, verzoent hiphop, elektronica en pop. Na verschillende ep's en kleine releases verscheen in maart het debuutalbum Choirboy van Glints met als vette eerste track Lemonade Money. Het album loste alle verwachtingen moeiteloos in en hij eiste hiermee zijn plek op de kaart van de Belgische hiphop netjes op. Geboycot door het coronavirus moest hij noodgedwonen een dikke streep trekken door zijn drukke festivalagenda. Gelukkig kan het raptalent eindelijk zijn plaat live voorstellen, het wordt een waanzinnige thuismatch!

Website Facebook Spotify

Rare Akuma

Belgians do it better! Rare Akuma, aka Shyheim Newell, is een gewone Antwerpse jongen wiens instrumentals zomaar eventjes door $uicideboy$ werden opgepikt. In de US heeft hij een mega fanbase - zijn miljoenen luisterbeurten op Soundcloud liegen er niet om. Beeld je in dat we Slipknot, Kanye West en Lunice in dezelfde studio plaatsen en daar knalt de muziek van Rare Akuma door de speakers. Hij labelt zijn eigen beats als 'ragecore', meestal inclusief brute baslijnen en schreeuwende rappers.

Eind 2018 kwam het full album Akuma Season uit. Een eerste album waarop Akuma zichzelf bloot geeft. Hij raakt je ziel met geniale melodieën en hooks. Soms met eerlijke emoties en dan weer met die beats die Akuma typeren. In maart 2019 produceerde hij U Ma Is U Pa op het gouden album Wie is Guy van Zwangere Guy.  Tijdens de  vruchtbare zomer van 2019 speelde Akuma zowel DOUR, WOO HAH! als Fire is Gold helemaal plat.

Facebook | InstagramSpotify

Support: Benz Pharaoh

Benz Pharaoh aka "Young Stunna" is een artiest uit Mechelen met Congolese roots. Muziek maken is altijd al een deel geweest van zijn leven. Als jonge tiener produceerde Benz al beats en plaatste ze op Youtube waar hij ondertussen een platform heeft opgebouwd. Later begon hij zich meer te focussen op het opnemen van echte songs met vocals.

Support: Matt Wxsted

Matt Wxsted is een Antwerpse artiest die zijn carrière startte door het online zetten van zijn gedichten, maar inmiddels zijn die gedichten omgezet in songteksten. Recent bracht de 20-jarige rapper zijn album Awful Nights uit; een melancholisch trap/rap album met zwevende instrumentals die gepaard gaan met ruwe teksten. Door zijn unieke sound onderscheidt Wxsted zich van zijn collega-rappers en mag hij dromen van een mooie toekomst.

Reeds afgelopen
  • dinsdag 1 september 2020 - 19:00 - 23:30