Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
granvat Come On Feet
Koop tickets

€ 14

Basisprijs

OLT Rivierenhof
Facebook event
Tijdschema

19:00 Deuren
23:30 (einde)

Timings zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Lees hier de coronamaatregelen voor Take Care.

Come On Feet is ontstaan vanuit granvats liefde voor EDM en de fascinatie om electronic dance music in al haar subgenres live op een podium uit te voeren.
Footwork is zo'n subgenre dat tot de verbeelding spreekt. Deze stijl ontwikkelde zich binnen de straatcultuur van Chicago en heeft zich de laatste jaren snel verspreid over hele werd. Denk aan snel voetwerk, battles en uptempo ritmes.
Tijdens Come On Feet worden footwork, house en afro als dansstijlen gepresenteerd. Inclusief live clubmuziek!

granvat

Bert en Stijn Cools zijn meer dan alleen broers, ze zijn soulmates. In 2013 richtten ze Granvat op, een creatief toevluchtsoord voor hun eigen projecten en die van hun losse groep medewerkers. De broers definiëren hun collectief liever als een productiebedrijf en zien zichzelf als artistieke curatoren. Wanneer ze zelf niet in een of ander project spelen, initiëren of produceren ze nieuwe ondernemingen. Granvat richt zich in de eerste plaats op artiesten met affiniteit voor muziek, maar wil zich ook breder presenteren. Flirten met andere kunstvormen - van beeldende kunst tot hedendaagse dans - kan alleen maar een verrijking zijn.

Credits

Concept: Granvat | choreografie: Quan Bui Ngoc | dansers: Samantha Mavinga (BE), David Kinkela (BE), Joffrey Anane (BE), Vasco Pedro Mirine (MZ), Raquel Suarez Duenas (BE) | muziek: Bert Cools & Stijn Cools