Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Hellmut Lotti Goes Metal
Archief
Tijdschema

19:00 Deuren
20:00 Support: Judith
21:00 Hellmut Lotti Goes Metal
22:30 Verwacht einde

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor dit concert.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Nadat hij op de afgelopen Graspop editie menig metalhart wist te veroveren, komt Helmut Lotti deze zomer ook naar OLT!
Een uniek concert waarbij hij zijn innerlijke metalhead zal loslaten en een uitgebreid hardrockrepertoire zal brengen met al zijn favorieten uit het genre, waaronder classics van Whitesnake, Kiss, AC/DC, Black Sabbath én natuurlijk Iron Maiden!

Helmut Lotti heeft zich in zijn reeds dertig jaar durende carrière al aan vele muziekgenres gewaagd, en alles wat hij aanraakt verandert in goud of platina. Een genre dat hij nog niet verkend had? Metal. Althans tot september 2022, want toen nam Helmut voor rockzender Radio Willy de gekende hit ‘Run To The Hills van Iron Maiden onder handen. De cover werd al snel dé viral video van het najaar en werd zelfs opgepikt tot ver buiten onze landsgrenzen. Afgelopen editie speelde Helmut Lotti op de weide van Graspop en kroonde hij zich tot ultieme Graspop-held. Eat this Axl Rose!

"Graspop kreeg een compacte set van 50 minuten te horen, ik sta nu al te popelen om deze zomer mijn FULL SET te spelen. We gaan het publiek hopelijk een tweede keer kunnen verrassen." — Helmut Lotti

Support: Judith

DJ's Nathachelet & Goe Vur In Den Otto

DJ Nathachelet draait je op 30.08 voor én na de show lekker warm. Dit jong geweld splitst je de strafste metal subgenres in de maag. Van eighties, over heavy en black metal tot de puurste stoner en doom platen.

Op 05.09 kruipt Goe Vur In Den Otto achter de decks. Sinds 2014 staan deze Antwerpse bandana boys garant voor een kwaliteitsmix van hard rock, heavy metal en punk. Ze buldozeren de grootste festivals in België en Nederland plat. En zijn ook exact dat van plan in 't OLT!

 


Reeds afgelopen
  • dinsdag 5 september 2023 - 19:00 - 23:00
  • woensdag 30 augustus 2023 - 19:00 - 23:00