Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Hooverphonic + support: Galine
Archief
Facebook event
Tijdschema

18:00 Deuren
20:30 Support: Galine
21:30 Hooverphonic

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Lees hier de coronamaatregelen voor #OLT21.

Hooverphonic

Met hun nieuwe album Hidden Stories claimde Hooverphonic de eerste plek in de Nationale Ultratop Hitlijsten. De Vlaamse Ultratop veroverden ze met hun single The Wrong Place, waarmee ze België vertegenwoordigden op het Eurovisiesongfestival. Een mooie beloning na een geslaagde performance in Rotterdam.

Hooverphonic kleurt graag buiten de lijntjes. Als 25 jaar lang hebben ze hun eigen, instant herkenbare sound. Alex Callier en Raymond Geerts vormen sinds dag één de ruggengraat van de band. Ze hebben altijd samengewerkt met uitzonderlijk getalenteerde, diverse zangers en zangeressen, maar zijn ongelooflijk blij dat ze sinds 2020 herenigd werden met Geike Arnaert, voor velen nog steeds de meest iconische stem van Hooverphonic.

De groep evolueerde doorheen de jaren sterk van donkere, onderkoelde trip-hop op hun debuut in 1996 naar een warmer, meer orkestraal geluid. Soms flirtend met psychedelica, dan weer catchy en poppy. Maar hun songs zijn steeds blijven aanvoelen als een soundtrack bij een onbestaande film.

De ijzersterke live-reputatie van Hooverphonic met hits als 2WickyEdenMad About YouAnger Never DiesAmalfiBadaboum en Romantic zorgt ervoor dat de band als 25 jaar lang rond de wereld kan touren. Mét succes.

Website | Facebook | Instagram | YouTubeSpotify

+ support: Galine

Frisse, actuele pop met subtiele electro accenten waarin vocal & keys centraal staan. Voor fans van Lana Del Rey, Sylvan Esso, Lapsley en Maggie Rogers.

Facebook | Instagram | Youtube | Spotify


Reeds afgelopen
  • zaterdag 28 augustus 2021 - 18:00 - 23:00