Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Intergalactic Lovers + support: BLUAI
Archief
Facebook event
Tijdschema

19:00 Deuren
20:00 SupportBLUAI
21:00 Intergalactic Lovers
22:30 Verwacht einde

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor dit concert.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Intergalactic Lovers

Intergalactic Lovers is back! Als onbreekbaar viertal is Intergalactic Lovers klaar voor het volgende hoofdstuk in hun carrière. Na een lange onderbreking en enkele persoonlijke tegenslagen is bovendien de honger groot om opnieuw voor een live publiek te spelen.

Meer dan ooit lonkt het gezelschap naar de dansvloer, want voor hun vierde album Liquid Love werkte ze samen met Luuk Coox aka Shameboy. Hun typerende aanstekelijke melodieën en de innemende zang van Lara Chedraoui verbinden alles met elkaar. De nieuwe muziek klinkt daardoor vertrouwd en verrassend tegelijk. Live mag je rekenen op een fantastische avond vol heerlijke indie popsongs!

Website | Facebook | Instagram | Youtube | Spotify

+ support: BLUAI

Muziek is geen competitie, en toch weet BLUAI op een of andere manier te winnen. Op slechts enkele maanden tijd, explodeerde het bedroom project van Catherine Smet tot een van de meeste gehypte acts in de Belgische alternatieve scene.

Het viertal BLUAI scoorde meteen een ongeziene hattrick: ze wonnen Sound Track van vi.be, De Nieuwe Lichting van Studio Brussel én HUMO's Rock Rally. Alsjeblieft!

Smet maakt met Amina Parago (gitaar), Caitlin Talbut (bass) en Mo Govaerts (drums) dromerige indie pop over de dingen des levens: relaties, liefde en hartzeer. Hun shows overtuigen dankzij een casual houding, tonnen persoonlijkheid en catchy songs.

"Excellente nummers, charisma galore en een onderscheidende sound, op z'n minst. Conclusie: petje af voor BLUAI." — de jury van HUMO's Rock Rally

Facebook | Instagram | Spotify


Reeds afgelopen
  • dinsdag 30 augustus 2022 - 19:00 - 23:00