Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
KRANKk + Commander Spoon
Archief
Facebook event

Door de recente coronamaatregelen is dit evenement geannuleerd. De ticketbalie van Arenberg zal de komende dagen ticketkopers persoonlijk contacteren. Meer info vind je op oltrivierenhof.be/takecare.

KRANKk

Het is je vergeven als je denkt dat KRANKk uit Engeland komt. Met hun mix van grimey baslijnen, Burial-geïnspireerde sferen en future garage beats klinken ze alsof ze zijn gebrouwen in een Londense lock-off. Maar ze komen uit Antwerpen en geven een maffe twist aan 2-step. En er is meer! Live is KRANKk een kanonskogel: aanstekelijk spannend, dansbaar en supervirtuoos.

In samenwerking met CAN (Creative Accessibility Network) werkt KRANKk in Trix aan een ‘multi-sensory liveshow’. Een wat? Een show die op alle zintuigen werkt. Van reuk- tot smaakzin dus. Ze doen dit specifiek voor doven en blinden, maar werken daarnaast ook aan collaboraties met verschillende Belgische en Britse artiesten. Dat wordt een lekker stoofpotje!

Facebook Instagram | YouTube 

Facebook | Instagram | Spotify

Commander Spoon

Toen Lefto vorig jaar zijn compilatie Jazz Cats presenteerde was Commander Spoon één van de absolute ontdekkingen. Hun muziek wordt omschreven als hybride jazzrock, maar zelfs die omschrijving doet hun muziek nog te kort. De vier muzikanten, actief in alle uithoeken van de Brusselse muziekscene, slopen met veel respect de virtuele muren tussen jazz, hiphop, pop en elektronica. Alle grenzen worden opengebroken. Na verschillende EP’s is 2020 het jaar van hun nieuwe full-album bij W.E.R.F. records.

Facebook | Instagram 

Facebook | Instagram | Spotify

Reeds afgelopen
  • donderdag 30 juli 2020 - 19:00 - 23:30