Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Lighters Up
Koop tickets

€ 16,5

Basisprijs

OLT Rivierenhof
Facebook event
Tijdschema

16:00 Deuren

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Lees hier de coronamaatregelen voor #OLT21.

Lighters Up

Na twee uitverkochte edities in 2020 zijn Soul Shakers klaar om deze zomer het OLT weer te voorzien van de beste dancehall, afrobeats & reggae vibes! Ze gaan verder op hun elan en kiezen voor het beste uit België, maar deze keer ook uit Nederland.

KaliBwoy

Deze Amsterdamse badman ken je misschien van de serie Mocra Mafia, maar de music massive kent KaliBwoy sowieso van zijn dancehall hits met Hollandse saus. Tracks als Bruk It Down, Don of Curadise klinken bekend in de oren, maar deze featuring-king scoorde ook wereldwijde hits samen met Puri, Broederliefde, SBMG en Afro Bros! Let’s get frass!

Facebook | Instagram | Spotify

Babybang ft. Maikal X, IamRoyston & Vicious

Antwerp based producer Babybang heeft al wat jaren op de teller staan als club deejay, maar verdient sinds kort zijn sporen als producer. Hij releaset tracks aan hoog tempo en die reiken zelfs tot in Jamaica waar hij samenwerkt met o.a. Leftside. Speciaal voor Lighters Up neemt hij Jamrock & Postmen hypeman Maikal X mee, naast upcoming talent IamRoyston en Vicious.

Facebook | Instagram | Spotify

Kriticos

Deze jonge Brusselaar verdiept zich vooral in Afrobeats en hip hop. Op jonge leeftijd zette hij zijn eerste stappen in de muziekscene en in 2019 liet hij z’n eerste EP, Bemba Chagga, op de wereld los. In 2020 vond zijn stem een weg naar de nationale airwaves door de samenwerking All Mine met DJ Lady S en in 2021 staat hij op het podium van het OLT. Deze man is klaar!

Facebook | Instagram | Spotify

DJ Abena

Deze Antwerpse DJ timmert al een paar jaar aan de weg naar de top en kon voor de pandemie genieten van een goed gevulde agenda waar o.a. Bomboclat en Sfinks Festival tussen stonden. Afrobeats is haar eerste liefde, maar dancehall gaat er vlotjes in. Schuurfeest!

Facebook | Instagram

Naadgyal

Dancehall en reggae zijn de allereerste en allerlaatste liefde voor deze jonge Luikse DJ. Ze komt ons voorzien van de perfect warm-up vibes en wij hebben daar nu al goesting in!

Instagram | Soundcloud

Soul Shakers

Milfgod en Sammi zijn een DJ / MC-duo die het publiek in no-time op ongekende hoogtes krijgen in hun typische, energieke soundsystem stijl. Geladen met een box vol dubplates en exclusieve remixen zijn ze klaar om het OLT weer ondersteboven te keren. Daarna valt er enkel nog op te kuisen.

Facebook | Instagram | Soundcloud