Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Honger of dorst? Bestel en betaal met je gsm via oltrivierenhof.be/order

Programma
Liliane Saint-Pierre
Archief
Facebook event
Tijdschema

13:00 Deuren
14:00 Liliane Saint-Pierre

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

De bijna gratis vrijdagconcerten worden je aangeboden door district Deurne en cc Deurne. Wij zijn door de coronamaatregelen helaas genoodzaakt om dit jaar met betalende reservaties te werken.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Lees hier de coronamaatregelen voor #OLT21.

Liliane Saint-Pierre

Liliane Saint-Pierre is zondermeer La Grande Dame van het Vlaamse chanson. Eén van de weinige Vlaamse artiesten die het ook ver schopte buiten de landsgrenzen. Haar carrière spreekt dan ook tot de verbeelding: als jong meisje tijdens de golden sixties doorheen Europa toeren en Roy Orbison, Jimi Hendrix of The Bee Gees tegen het lijf lopen, spelen in de van The Beatles bekende Star Club in Hamburg, in Parijs tekenen voor Flèche - het platenlabel van de grote Claude François die wild van haar was. Musicals, TV shows, songfestival avonturen… en nog veel meer.

‘KARMA’, haar eerste album in 6 jaar - verschenen in volle corona-lockdown - is zondermeer een artistiek hoogtepunt in haar lange carrière. Producer, arrangeur en musical director Andries Boone (Guido Belcanto, Lenny & De Wespen, MANdolinMAN) zocht voor elk van de 18 songs de juiste top-muzikanten bij elkaar. Het sterke songmateriaal werd speciaal voor Liliane geschreven door o.a. Wannes Capelle, Guy Swinnen, Gert Bettens, Udo, Philippe Robrecht, Rick de Leeuw en Sabine Tiels. Guido Belcanto ging graag in op de uitnodiging om samen met haar te duetteren.

Rijke en avontuurlijke arrangementen met oriëntaalse invloeden worden afgewisseld met sobere en uitgepuurde songs met focus op tekst en stem. Vintage Liliane Saint-Pierre maar toch net anders.

Een gelauwerde artieste met achter haar een top live-band! Ze zingt over liefde, hoop, pijn en verlangen - en dat met een stem die met de tijd nog beter en indringender wordt.

Website | Facebook | Spotify

Credits

Bert Huysentruyt: drum
Mathias Moors: bas
Niels Verheest: toetsen
Geert Hellings: gitaar
Andries Boone: mandoline, tenorgitaar, viool

Met de steun van

 


Reeds afgelopen
  • vrijdag 27 augustus 2021 - 13:00 - 16:00