Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Lukas Lelie + Soe Nsuki + Jasper Posson Comedy Parade
Afgelast

€ 14

Basisprijs

OLT Rivierenhof
Tijdschema

15:00 / Deuren
16:00 / Deel 1
17:00 / Pauze
17:30 / Deel 2
 

Door de recente coronamaatregelen is dit evenement geannuleerd. De ticketbalie van Arenberg zal de komende dagen ticketkopers persoonlijk contacteren. Meer info vind je op oltrivierenhof.be/takecare.

COMEDY PARADE

Een old school Comedy Line-Up in OLT Rivierenhof, da’s de Comedy Parade. Elk met een eigen smoel en eigen stijl doen ze ieder hun ding op het podium. Geen wilde concepten, geen ingewikkelde plannen… één podium, één MC en vijf beloftevolle comedians. Een gezellige line-up om eens goed te lachen.

Jeron Dewulf is een Vlaamse comedian met Chileense roots en is tevens een meester improvisator.  In het OLT zal hij MC van dienst zijn en als gastheer zal hij het publiek opwarmen en klaarstomen voor de verschillende comedians in de comedy parade 

Jeroen Verdick is een halve finalist Humo's Comedy Cup 2018 en de voice-over stem van Love Island. Sappige Kempische humor en de ideale schoonzoon met een ontwapenende charme!  Jeroen was het vaste voorprogramma van Jens Dendoncker tijdens deze zijn vorige theatertoer.

Vincent Voeten is opgegroeid in Gierle en is in het dagelijks leven een politie-inspecteur. Hij won de grootste stand-up wedstrijd van Nederland; de Comedy talent Award.  Hij ontwikkelde een eigen stijl die getypeerd wordt door zwartgallige humor, absurde oneliners en een gortdroge stijl!

Soe Nsuki is de positiviteit zelve en de wereld heeft te weinig Soe's.  Pittige dame vol good vibes en je kan niet anders dan gelukkiger buiten wandelen als je haar aan het werk hebt gezien 

Jasper Posson de coming man of comedy.  Jarenlang was hij vastbenoemd ambtenaar, maar geen zorgen zijn grappen werken wel.  Twee jaar geleden deed Jasper de grote sprong om voltijds comedian te worden en met succes.  Hij won de Lunatic Comedy Award, was finalist Humo's Comedy Cup en deed het voorprogramma van Michael Van Peel en Alex Agnew.  Ondertussen werkt hij achter de schermen mee aan televisieprogramma's van Philippe Geubels en in het voorjaar 2021 gaat hij in première met zijn avondvullende comedy show Vastbenoemd.    

Lukas Lelie won in 2014 de Humo's Comedy Cup en is vaste sidekick in De Ideale Wereld. Hij is eveneens de bezieler achter de youtube-reeks Standaard Koekhandel en op een podium surft hij op de lach van het publiek. Zijn set wordt een mix van oud en nieuw materiaal met vooral een hoop droge oneliners en observaties met een groot gebrek aan pretentie.

 Facebook