Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Martin Kohlstedt Ochtendglorenconcert
Koop tickets

€ 19,5

Basisprijs

OLT Rivierenhof
Facebook event
Tijdschema

04:30 Deuren

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Ticketverkoop start op vrijdag 11.06 om 11:00.

 

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Lees hier de coronamaatregelen voor #OLT21.

Martin Kohlstedt

Martin Kohlstedt woont en werkt in Weimar. Zijn vorige albums - TAG, NACHT, STROM en STRÖME – én hun respectievelijke reworks werden wereldwijd op applaus onthaald. Verschillende wereldtournees bleven dan ook niet uit.

Zijn nieuwe album, FLUR, kwam in november 2020 bij Warner Classics uit en wordt opnieuw vergezeld door een Europese tour. De unieke set-up van piano, synths en electronica, in combo met Kohlstedt’s drang om elk concert vanaf nul te improviseren, maken van z’n shows echte ervaringen.

Kohlstedt beschrijft zijn modus operandi als een modulaire compositie. Waarbij de puzzelstukjes steeds verder evolueren, zonder ooit een voorbedacht patroon te volgen. Improvisatie is de rode draad doorheen zijn carrière, net zoals de moed om te falen en de constante interactie met publiek, omgeving en context.

De ideale formule voor een ochtendglorenconcert, dus. De opkomende zon, ontwakende vogels, de dauw die OLT Rivierenhof doet schitteren. En de magie van Martin Kohlstedt. Genoeg om elk ochtendhumeur sluipend uit te wissen.

Website | Facebook | Instagram | YouTube | Spotify