Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Honger of dorst? Bestel en betaal met je gsm via oltrivierenhof.be/order

Programma
Meskerem Mees + support: Porcelain id
Archief
Facebook event
Tijdschema

19:00 Deuren
20:00 Porcelain id
21:00 Meskerem Mees
22:15 Verwacht einde

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Meskerem Mees

Neem een stemgeluid zo helder als bronwater, voeg een gulle dosis puurheid toe en werk af met een portie panache, en je hebt Meskerem Mees. Deze grande dame van vooraan in de twintig neemt je bij je nekvel en laat je niet meer los. Louter met behulp van haar intrigerende stem, haar akoestische gitaar en de cello van haar buddy Febe, tovert ze haar gelaagde en zorgvuldig opgebouwde songs om tot zoete earcandy. Haar melodieën blijven hangen en de refreinen zetten zich als weerhaken in je vast.

"Zeer ontwikkeld geluid voor iemand zo jong als mezelf. Waarmee ik eigenlijk wil zeggen dat ik het zelf niet zou kunnen."
— Meskerem Mees

“Meskerem Mees enchants from the moment she opens her mouth.” - Consequence of Sound (USA)

Facebook | Instagram | Twitter | Spotify 

+ support: Porcelain id

Porcelain id is de Rwandese Hubert Tuyishime (23) (they/them). Als laureaat van Sound Track 2021-2022 gelden ze als één van onze muzikale beloftes, door de jury geroemd om hun krachtige teksten, sterke stem en unieke performance. Bewegend tussen poëtische en idiosyncratische vocals, met invloeden uit klassieke pop en lo-fi leggen hun nummers rauwe zenuwen bloot: kwetsbaar, oprecht en authentiek. Op 10 juni verscheen Porcelain id’s eerste officiële release op Unday Records, de dubbel-singel Muschel/Vlaanderen. Vlaanderen onthult de groeipijnen in de relatie tussen ouders en een queer kind, tussen een samenleving en haar daklozen, tussen mensen aan weerszijden
van de marge.

Facebook | Instagram | YouTube | Spotify 


Reeds afgelopen
  • zaterdag 30 juli 2022 - 19:00 - 23:00