Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
MOM's Summerjam
Archief
Facebook event
Tijdschema

12:00 Deuren + DC Noises 
12:30 Morane
12:40 Juice3
13:00 Sankoffa
13:30 Scottie + Ben
14:00 Ace
14:30 Ramzi
14:40 NSB/CM2/MARS (MOM)
15:00 Mijo Karoshi
15:30 Narco Polo
15:40 Ocho & IBS
15:50 Einde

Door de recente coronamaatregelen is dit evenement geannuleerd. De ticketbalie van Arenberg zal de komende dagen ticketkopers persoonlijk contacteren. Meer info vind je op oltrivierenhof.be/takecare.

MOM's Summerjam

MOM (MIND OF MANY) is een Antwerps jongerencollectief en nightlife-concept dat het ene uitverkochte hiphop-event na het andere organiseert. Tijdens Summerjam, een van MOM's vertakkingen, nodigt MOM een reeks vrienden uit om op te treden op een open air locatie. Deze zomer: in OLT Rivierenhof.

Ramzi

Ramzi, vandaag nog het best bewaarde geheim van de Antwerpse hiphop scene, is klaar om uit de schaduw van zijn internationale voorbeelden te treden en Vlaamse hiphop voor eens en voor altijd wereldwijd op de kaart te zetten. 
Ramzi is een storyteller pur sang, en doet dat met een flow en flair die doet denken aan de grootste wordwizzards uit het buitenland. Hij schetst een beeld van de realiteit van zijn leven op de Antwerpse straten en in de Antwerpse clubs.
Zijn nieuwste single Hoelang Nog is een emotionele protestsong  waarvoor hij de hulp inriep van Kembo, Manlike, Brackos en Top Notch-collega Zwangere Guy. 

Narco Polo

Ralph Bonimbie aka Narco Polo zijn roots liggen in Ghana en Indonesie en in hiphop vond hij een thuis tussen gelijkgezinden. Zijn muziek is puur en authentiek; wanneer hij rapt over zijn donkere jaren op straat en de pijn van het hebben van een kleur in het Oosten van Nederland. Maar bovenal geeft hij lyrics van hoop en inspirerende boodschappen mee aan de youth.

Scottie

De Antwerpse Scottie – geboren Hertier Hitimana – is rapper, zanger én producer. In zijn hiphop merk je de muzikale opvoeding die hij kreeg. Invloeden uit Afrikaanse muziek, soul en nineties hiphop zijn duidelijk aanwezig. Dit maakt van Scottie een van de meest veelzijdige Belgische hiphopartiesten!  Zijn talent blijft dan ook niet onopgemerkt: in 2017 tekende Scottie bij platenlabel Eigen Makelij, thuisbasis van onder meer Safi, Porto, Hakim en Pepe!

Mijo Karoshi

Mijo Karoshi draaide met ALLE$ Mafia op festivals als Woo Hah! en Appelsap en speelde met Zwangere Guy in Brussel. Zijn stijl ligt ergens tussen dansbaar en moshpit, wat goed naar voren komt in zijn Boiler Room debuut in 2019.

NSB/CM2/MARS (MOM)

NSB is afkomstig uit Antwerpen met roots in Ghana. Hij maakt deel uit van het MOM-collectief en heeft net eigen muziek uitgebracht. Hij laat zich inspireren door afro-ritmes, hiphop en R&B en creëert hiermee zijn eigen sound. 
Bruno, ook bekend als MARS, begon 3 jaar geleden als een vroege trendwatcher en stond aan de voet van de opkomende urban lifestyle scene in Antwerpen. Hij creëerde zijn eigen nightlife concept en het creatief universum ‘Mind of Mars’. Een breed scala aan interesses (muziek, mode, kunst, styling) bundelt hij in een concept dat jongeren aanspreekt. MOM was aanwezig op WeCanDance, Trillers, Mo Mamba, Fire is Gold,…

Ben

Ben Verbraeken is een Nederlandstalige artiest uit Antwerpen die zijn intrede in de scene heeft gemaakt in 2018 met het nummer 1998. Sterk geïnspireerd door zijn omgeving, basketbal en persoonlijke ervaringen begon hij muziek te maken in samenwerking met lokale talenten. Inspiratie haalt hij uit soul, trap, jazz, oldschool hiphop. Met subtiele hints op twitter en instagram kondigde Ben zijn opkomende project “FTD” al aan. Bovendien is hij volop met nieuwe muziek bezig in de studio.To be continued.

Sankoffa

De Amsterdamse DJ Sankoffa laat zich inspireren door de UK Funk & grime scene en weet dit smooth te mixen met hiphop, dancehall en uptempo invloeden. Live vuurt hij steeds een brok energie op het publiek af.

JUIC3

JUIC3 -Amir Ashirov- is een Antwerpse artiest. Dit 23-jarig multitalent heeft veel talenten, maar het is vooral bij muziek dat z’n hart ligt. Het leven was voor Amir en z’n familie niet altijd even gemakkelijk. Hij zou ervoor zorgen dat zijn familie in de toekomst niets meer moet missen.

JUIC3 maakt dansbare muziek die meteen in je hoofd blijft hangen. Vroeger zong hij in het Engels, nu kiest hij resoluut voor het Nederlands. Amirs doel? De Belgische muziekscene veroveren.

Ace

Ace is new in town, maar bewees zichzelf als een echte crowd controler dankzij zijn Engelse en Nederlandse hiphop/traps. Hij maakt deel uit van het MOM-collectief en is beïnvloed door diverse genres. Time to shine!


Morane

Morane is een 20-jarige singer-songwriter uit Antwerpen. Geïnspireerd door een mix van neo-soul, RnB en jazz, experimenteert ze graag met nieuwe sounds. Nadat ze afstudeerde aan De Kunstacademie, bracht ze een eerste single Boo uit begin 2020 met haar project CDR.

DC Noises

De Antwerpse dj DC Noises gaat altijd voor the real thing. Grenzen houden hem niet tegen, hij denkt outside the box en maak mixes die alle genres overstijgen. Zijn skills hebben hem dat ook al achter enkele van de meest gerenommeerde dj-booths gekregen.

Ocho & IBS

Ocho & Ibs zijn vastberaden hun eigen koninkrijk te creëren. Het duo, afkomstig uit de Bijlmer, is druk bezig een nieuwe golf te creëren die alles overspoelt. Met hun diepe stemmen versterken ze elkaar, en zorgen ze voor veel een unieke sound met veel diversiteit. Met hun energie op stage, maar ook in de muziek en videoclips, willen ze meer creativiteit in de hiphop-scene brengen.

 

Reeds afgelopen
  • zaterdag 1 augustus 2020 - 12:00