Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Noémie Wolfs + Roosbeef
Archief
Facebook event
Tijdschema

19:00 / Deuren
20:00 / Noémie Wolfs
21:30 / Roosbeef

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Lees hier de coronamaatregelen voor Take Care.

Noémie Wolfs

Noémie Wolfs, gedurende vijf jaar de stem van Hooverphonic, kwam in 2016 met haar eerste soloplaat Hunt You. Een plaat met eigenzinnige en sterke popmuziek met een ietwat kwetsbaar randje. Een plaat die haar bracht op festivals als Pukkelpop, Lokerse Feesten en Crammerock.
Later, in 2019, kondigde ze haar tweede soloplaat aan. Noémie Wolfs brengt hiermee een nieuwe sound die zijn signatuur haalt uit een experiment met invloeden uit allerlei genres.

Lonely Boy’s Paradise werd warm onthaald bij het grote publiek met successingles als On The Run en Wake Me Up die ze samen met haar andere songs voorstelde in een uitverkochte AB Club. Een show die werd bestempeld als ‘zwoelste comeback van het jaar’ en zowel de plaat als de show konden tellen op een hoog aantal sterren in diverse reviews. 

Noémie Wolfs treedt samen op met haar vriend en partner in crime Simon Casier van Balthazar.

WebisteFacebook | Instagram | Youtube | TwitterSpotify

Roosbeef

Roosbeef is terug. Terug uit Kentucky en met een plaat die ons wachten rijkelijk beloont. Met Lucky — het vierde studioalbum van Roosbeef — is terugkomen voor Roos Rebergen ook thuiskomen. Het hiaat sinds de vorige plaat is niet onbewogen geweest. Ze heeft haar muzikale bron opgezocht en twee jaar tussen de bluegrass geleefd. Ze vond daar meer dan muziek. Ze zag natuur zo groot als de wereld en mensen die alleen zijn en elkaar nodig hebben. Achter de Appalachen leerde ze het Amerikaanse lied beter begrijpen, en hoorde verhalen die nu op Lucky een weerklank vinden.

Website | Facebook | Instagram | Spotify


Reeds afgelopen
  • zaterdag 5 september 2020 - 19:00 - 23:30