Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
North Side Big Band Gratis Vrijdagconcerten
Archief
Facebook event
Tijdschema

13:00 Deuren
14:00 North Side Big Band
15:30 Verwacht einde

Kom op tijd, want vol is vol!

North Side Big Band

Best of Burt Bacharach

De North Side Big Band, Dunja Mees en Swa Vandebroek bezorgen je een spetterende muzikale middag. Ze brengen de mooiste, bekende en minder bekende songs van het wereldbekende duo Burt Bacharach & Hal David. Daarnaast maken ze een fijne selectie van instrumentale bigband songs met alle solisten van de band in de hoofdrol.

Jazz, soul en popinvloeden ontmoeten elkaar en worden subtiel versmolten tot unieke interpretaties van de magistrale songs van Burt Bacharach & Hal David, zoals je ze nooit eerder hoorde.

Met een authentiek stemgeluid neemt zangeres Dunja je mee op een sfeervolle reis doorheen de diepste uithoeken van haar ziel: nu eens krachtig , dan weer fragiel.

In 2013 werd Dunja winnares van de zangwedstrijd ‘Talent Der Lage Landen’ en een jaar later wist ze het tot in de finale van ‘De Voice Van Vlaanderen’ te schoppen.

Crooner Swa Vandenbroeck groeide op in een gezin waarvan vader dweepte met de crooner- en jazzmuziek van toen waaronder Frank Sinatra, Dean Martin, Nat King Cole, Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, en zovele anderen… Hij heeft de liefde voor dit genre er dan ook met de paplepel in gekregen en overgeërfd. Die liefde en zijn uitzonderlijke stem brachten Swa tot een finalistenplaats in ‘The Voice Senior’ eind 2018.

Samen met de North Side Big Band brengen Dunja Mees en Swa Vandenbroeck een onvergetelijke en swingende avond. Genieten wordt het alvast met deze geweldige zang- en muziektalenten van eigen Belgische bodem.

De North Side Big Band, onder leiding van Johan Coen, is een jazzorkest, samengesteld uit een twintigtal getalenteerde muzikanten uit het Antwerpse.

Over de Gratis Vrijdagconcerten

Ze zijn terug! De Gratis Vrijdagconcerten voor jong en oud. Aangeboden door cc Deurne en district Deurne. Je kan gewoon binnenwaaien als vanouds. Kom zeker op tijd, want vol is vol. Check het volledige programma »

Met de steun van

District Deurne en CC Deurne


Reeds afgelopen
  • vrijdag 19 augustus 2022 - 13:00