Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Purple Rain Film op woensdag
Archief
Facebook event
Tijdschema

20:00 / Deuren
 

De ticketverkoop start woensdag 08.07 om 11:00.

Lees hier de coronamaatregelen voor Take Care.

Purple Rain

Purple Rain, winnaar van Oscars en Grammy Awards voor zijn pompende songs, brengt het bruisende filmdebuut van Prince als The Kid, een even wereldvreemde als getalenteerde artiest in een club in Minneapolis. The Kid probeert een onstuimig privé-leven in harmonie te brengen met zijn eigen zinderende woede en zoekt een uitweg in zijn muziek en zijn passie voor de sexy Apollonia Kotero.
Prince and The Revolution halen het onderste uit de kan met Let's Go Crazy, I Would Die 4 U, When Doves Cry en het titelnummer Purple Rain. 

Don Vitalski over Prince

Sinds vrijdag 21 april 2017, de eerste sterfdag van Prince, geeft Vitalski her en der lezingen over Prince. Hij focust daarbij op de minder gekende kant van Prince. Schrijver van geheimzinnige teksten, geniale schepper van merkwaardige, ingetogen, meditatieve muziek. Een zoektocht naar de mens van vlees en bloed achter het muziekicoon, in zijn leven en in zijn werk. Met uiteraard veel aandacht voor Purple Rain. Voor getrouwe liefhebbers van Prince een heerlijk weerzien, nieuwkomers weten niet wat ze meemaken!

Film op woensdag

Woensdag is filmdag… en ook al is het OLT dit jaar meer dan muziek alleen: muziek is wel de rode draad in de filmkeuze met concertfilms, muziekdocumentaires of speelfilms met een bijzondere of legendarische soundtrack. Klassiekers of nieuwe ontdekkingen, kom kijken én luisteren in het OLT! Bij een aantal vertoningen verrassen we het publiek met een aangepast programma voor de vertoning. Hou de aanvangsuren in het oog, die verschillen afhankelijk van het voorprogramma en verschuiven gedurende de zomer want de film begint net na zonsondergang!

Reeds afgelopen
  • woensdag 22 juli 2020 - 20:00