Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Sofiane Pamart Ochtendglorenconcert
Koop tickets

€ 38

Basisprijs

€ 35

-26 jaar

OLT Rivierenhof
Facebook event
Tijdschema

04:30 Deuren
05:00 Sofiane Pamart

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor dit concert.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Sofiane Pamart

Sofiane Pamart is een naam die je beter niet vergeet. Je kan hem kennen van Arno z'n album VIVRE, waar Pamart de piano speelt. Of als de favoriete pianist van de Franse rap-scene.

Zijn eerste album, PLANET, haalde goud in Frankrijk. Een album zonder featuring artists en met enkel z'n solo pianowerk. PLANET zette de deur open voor een rits spectaculaire verwezenlijkingen en samenwerkingen.

Pamart verkocht als eerste pianist ooit de mytische Accor Arena in Bercy uit. Hij kreeg een gouden medaille van het Nationaal Conservatorium van Lille. Hij werkte samen met namen als Joey Starr, The Magician en Marian Kaye. Maar ook met merken à la Yves Saint Laurent, Dior of Lacoste.

In 2022 kwam de opvolger LETTER uit. Opnieuw een meesterwerk gevuld met prachtige piano. De muziek van Pamart laat je niet onberoerd. Hij grijpt je naar de keel en laat je niet meer los.

Pamart is de eerste artiest ooit die een volledig concert speelde onder het Noorderlicht in Lapland. Toegegeven, dat klinkt betoverend. Maar een Ochtendglorenconcert van de strafste hedendaagse pianovirtuoos in het OLT? Da's pas écht magisch.

Website | Instagram | Twitter | YouTube | Spotify

Ochtendglorenconcert

De opkomende zon, ontwakende vogels, de dauw die OLT Rivierenhof doet schitteren, de magie van muziek. Dat zijn de Ochtendglorenconcerten in OLT Rivierenhof! Genoeg om elk ochtendhumeur sluipend uit te wissen. Martin Kohlstedt, Jef Neve en Amenra gingen Sofiane Pamart al voor. Geloof ons: kippenvel zal er zijn. En niet alleen door de dauw.

Ontbijt

Graag ook een goei ontbijt bij het Ochtendglorenconcert? Bestel je ontbijtmand en pik 'm 's ochtends op aan de bar. Rustig wakker worden met schone muziek, lekkere koffie of thee én een ontbijt... Kan het beter?

Een box kost € 15, bevat ontbijt voor één persoon en bestaat uit:

  • Bananen- en pecanotenbrood met dadelboter
  • Cardemom-, cashew- en kokosgranola
  • Yoghurt met fruitcompote
  • Een quiche met tomaat, geroosterde ui, basilicum en fontal
  • Koffie of thee

Alle ontbijtboxen zijn vegetarisch. Per Ochtendglorenconcert zijn er een beperkt aantal ontbijtboxen beschikbaar.