Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Stef Kamil Carlens Solo
Afgelast

€ 22

Basisprijs

OLT Rivierenhof
Facebook event
Tijdschema

De ticketverkoop start woensdag 08.07 om 11:00.

Lees hier de coronamaatregelen voor Take Care.

Door de recente coronamaatregelen is dit evenement geannuleerd. De ticketbalie van Arenberg zal de komende dagen ticketkopers persoonlijk contacteren. Meer info vind je op oltrivierenhof.be/takecare.

Stef Kamil Carlens (solo)

Stef Kamil Carlens heeft niet stilgezeten na zijn doorbraak met dEUS in de jaren ’90. Ondertussen is hij beeldend kunstenaar, componist, producer en speelde hij met Zita Swoon Group een aantal eigenzinnige dans- en theatervoorstellingen die in binnen- en buitenland met superlatieven werden overladen.

Met Stuck In The Status Quo maakte Stef Kamil Carlens in 2017 zijn rentree in het popcircuit. Meer nog, zijn debuut als soloartiest is meteen een terugkeer naar de pure muzikale schoonheid die we kennen van het Zita Swoon oeuvre. Drie jaar na zijn door pers en publiek gesmaakte terugkeer, heeft Stef Kamil Carlens zijn tweede soloalbum klaar. Hij nam Making Sense Of ∞ (Making Sense Of Infinity) op in z’n eigen Rabbit Field Studio in Hoboken en werkte de plaat daar ook volledig af.

Carlens werkte 2 jaar aan dit album. Hij bleef schaven tot de gelaagde arrangementen volledig in balans zaten. Bij elke luisterbeurt blijf je nieuwe details ontdekken. De liefde voor percussie en een algemene focus op de textuur van de instrumenten typeren de vibe van Carlens’ solowerk. Je hoort tientallen instrumenten, maar toch klinkt het geheel transparant. En alhoewel hij graag experimenteert met onconventionele structuren, heeft het album een open en uitnodigende sound.

Op 6 augustus brengt Stef Kamil Carlens samen met Maarten Moesen op drums, Nicolas Rombouts op contrabas, Nel Ponsaers op keys en Alma Auer op harp nieuw en oud werk uit zijn uitgebreid repertoire, van melancholisch tot superfunky.

In de pers

  • “Carlens is een liedjesfluisteraar die met zachte stem betovering over onze hoofden uitstrooit, en hier is hij in zeer grote vorm.” – ★★★★ Humo

Website | Facebook | YouTube | Spotify

Wanneer?