Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Sunday Service Met Johan Terryn
Afgelast
OLT Rivierenhof
Facebook event
Tijdschema

10:30 Deuren
12:30 (einde)

Door de recente coronamaatregelen is dit evenement geannuleerd. De ticketbalie van Arenberg zal de komende dagen ticketkopers persoonlijk contacteren. Meer info vind je op oltrivierenhof.be/takecare.

We take care; dus we nodigen vier interessante mensen uit op zondag om 11 uur –in de Vlaamse canon: het uur van de hoogmis– een lezing te geven en een ritueel te bedenken. Levenswijsheid gekoppeld aan een sermoen gekoppeld aan een kleine handleiding voor het leven.

Sunday Service met Johan Terryn – Het Uur Blauw  

In april verloor Johan Terryn zijn vader midden in de lockdown periode. Het rouwen en delen van verdriet werd sterk beperkt door de omstandigheden. Hij gebruikte dan maar zijn column op de radio om zijn rouwboodschap te delen. Vele luisteraars voelden zich geraakt en vertelden hem hun eigen verhaal. 

Het werd het begin van de podcast Het Uur Blauw met twaalf verhalen. Het dertiende verhaal vertelt Johan op het podium. Het is het verhaal van de verhalenmaker die zich in de verhalen van anderen heeft herkend en zo de eerste maanden van zijn eigen rouwproces vorm gaf. 
Hij ontdekte dat rouwen liefde is en geen eindpunt heeft. Waarom zou je ook willen dat liefde stopt?