Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Honger of dorst? Bestel en betaal met je gsm via oltrivierenhof.be/order

Programma
The Clement Peerens Explosition Olraaait!
Wachtlijst

€ 29

Basisprijs

OLT Rivierenhof
Facebook event
Tijdschema

19:00 Deuren

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

The Clement Peerens Explosition

Muziekminnend Vlaanderen verkeert officieel in staat van rouw: de legendarische rockgroep The Clement Peerens Explosition kondigt aan dat ze in 2022 voor goed hun schup zullen afkuisen. Maar dat doen ze niet zonder nog een laatste keer afscheid te nemen van hun fans. De Roma verkochten ze maar liefst tien keer uit op een uur tijd, dus konden ze niet anders dan uitwijken naar 't zomerseizoen.

De ware reden van hun plotse afscheid blijft - zoals dat bij alle grote bands gaat - in mysterie gehuld.

"Daar hebde gij geen zaken mee, ik ga da niet aan awe neus hangen, want ge zou da toch niet snappen," zo reageert CPEX-opperhoofd Clement Peerens.

Het zullen ongetwijfeld emotionele maanden worden muziekliefhebbers van over het hele land, maar we hopen dat tegen 11.09 de traantjes opgedroogd zijn om er samen met Clement Peerens, de hemelbestormende Aertbeliën Sylvain en de Uerberbabe Lady Dave nog een laatste lap op te geven! Geniet nog een allerlaatste keer van hun meesterlijke riffs en hun onverwoestbare repertoire.

Wil je nog een laatste keer los gaan op Vinde gij mijn gat, Foorwijf, Boecht van Dunaldy of de nieuwe single Na is 'm vol (nu al een klassieker)?

Kom dan zeker naar OLT Rivierenhof op zondag 11.09! Mis deze avond je afspraak met de geschiedenis niet!

Clement himself: "Als ge er wilt bij zijn, zorgt dan dat ge er bij zijt!"

Olraaait!

Spotify