Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
The Colorist Orchestra & Gabriel Rios
Afgelast

€ 27,5

Basisprijs

€ 24,5

- 26 jaar

OLT Rivierenhof
Facebook event
Tijdschema

19:00 Deuren

Uitzonderlijke situaties vragen uitzonderlijke maatregelen. Uit zorg voor ons publiek, onze artiesten en het personeel hebben we beslist de concerten in OLT Rivierenhof deze zomer te annuleren.

We zoeken momenteel naar een nieuwe datum. Ticketkopers worden steeds gecontacteerd door de ticketbalie. De meest actuele informatie vind je op onze website.

The Colorist Orchestra & Gabriel Rios

Het uitgangspunt van The Colorist Orchestra is even eenvoudig als geniaal: met zelfgemaakte instrumenten en via nieuwe arrangementen bestaande nummers nieuw leven inblazen, en dit samen met de makers en componisten ervan. Bezielers Aarich Jespers en Kobe Proesmans (Zita Swoon, Gabriel Rios) en hun 8-koppig collectief deden dit al eerder met o.m. Emiliana Torrini, Cibelle en Howe Gelb. Met die laatste speelden ze vorig jaar nog een bezield concert in OLT Rivierenhof. Deze keer nodigen ze wereldburger en singer-songwriter Gabriel Rios uit, voor wie dit podium vertrouwd terrein is.

Afgelopen voorjaar speelden ze in deze formatie een aantal (uitverkochte) concerten. Deze waren zodanig geslaagd dat een zomerse uitvoering meer dan noodzakelijk bleek. Enerzijds is er het unieke repertoire en de voorliefde voor ritmiek en uitgesproken nummers van Rios, gekleurd door zijn verblijven in Puerto Rico, Gent en New York; anderzijds het ongewone, eclectische en klassieke instrumentarium van dit geweldig orkest. Geliefde songs en oude favorieten krijgen zo een nieuw sprankelend jasje.

Website | Facebook | Instagram | YouTube | Spotify