Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
The Starlings + support: Jasper Erkens
Archief
Facebook event
Tijdschema

19:00 / Deuren
20:00 / Jasper Erkens
21:00 / The Starlings

Lees hier de coronamaatregelen voor Take Care

The Starlings

The Starlings, misschien beter gekend als Tom Dice en Kato Callebaut, zijn twee singer-songwriters die hun krachten bundelen, net zoals hun passie voor muziek én voor elkaar. Daar konden we elke week getuige van zijn in het muziekprogramma Liefde Voor Muziek waarin ze betoverende versies brachten van klassiekers van André Hazes, Regi, Gene Thomas, Karen Damen, Sean Dhondt en Peter Van Laet (Mama’s Jasje). Single Little Submarine staat ondertussen al weken in de charts.

The Starlings brengen rootsy popmuziek, met een akoestische feel en harmonieën. Melancholische songs met teksten die de hoogte- en dieptepunten van de liefde en het leven belichten.

Website | Facebook | Instagram | YouTube | Twitter | Spotify

Support: Jasper Erkens:

Jasper Erkens, ondertussen 27, was amper 15 toen hij zijn eerste plaat releaste. Geïnspireerd door iconen als David Bowie en Damien Rice speelde de jonge, ambitieuze Erkens zich in de kijker. Het legde hem geen windeieren. Hij veroverde een plek als support van Adele, die hem prompt wat moederlijke raad gaf: “Schrijf je in aan de BRIT-school in Londen.” Erkens liet het zich geen twee keer zeggen en verkaste naar Londen, voor een persoonlijke en muzikale queeste. Vandaag legt hij de laatste hand aan zijn self-produced derde album. Op het podium kan je een akoestiche solo set verwachten met lichte uitbreiding van loop station en kick drums.

Reeds afgelopen
  • zaterdag 25 juli 2020 - 19:00 - 23:30