Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
TheColorGrey + IKRAAAN + Chibi Ichigo + MEYY
Archief
Facebook event
Tijdschema

19:00 / Deuren
19:30 / MEYY
20:15 / Chibi Ichigo
21:00 / IKRAAAN
22:00 / TheColorGrey

Lees hier de coronamaatregelen voor Take Care.

TheColorGrey

TheColorGrey a.k.a. Will Michiels a.k.a. Grey is één van de hardst werkende rappers van het land. De afgelopen drie jaar bracht hij maar liefst 3 ep's en een full album uit en alsof dat nog niet genoeg was, komt er de komende maanden nog veel meer aan van de 24-jarige Antwerpenaar met Congolese roots. Op zijn recentste track 'Out Of My Hands' featuring niemand minder dan Oddisee horen we Grey weer op zijn allerbest. Met invloeden van soul, urban pop, r&b, hiphop en jazz voelen de songs van TheColorGrey erg fris en internationaal aan. 

IKRAAAN

Niemand doet wat IKRAAAN doet, met haar hypnotiserende soul trap weet deze Mechelse R&B-belofte haar plek te veroveren in het muziekwereldje. Maar laat je vooral niet afleiden door de zoetgevooisde stem, haar woorden zijn bittere ernst. Over de pijn van het fundamenteel anders zijn, over onderwerpen die normaal gesproken taboe zijn. De 21-jarige gebruikt haar nummers als uitlaatklep. Haar grootste voorbeeld? 2Pac.

Chibi Ichigo

Chibi Ichigo aka Sabina Nurijeva is nog maar net 22 en al een opkomend talent middenin de Belgische hiphop vol zelfverzekerdheid en veelzijdigheid. Laidback beats en met haar Russische roots mixt ze vloeiend Russisch met Nederlands/Engels. Ze groeide op in Limburg en heeft een Japanse artiestennaam. Een act zonder (taalkundige) grenzen noch evenbeeld. Charlie Magazine noemt Chibi Ichigo “één van mijn favoriete vrouwelijke hiphoppers”. Ook Chase is zot van haar EP - Legenda.MEYY


Genres bestaan niet zozeer voor MEYY. Deze 19-jarige Brusselse zangeres brengt oprechte lo-fi songs met een fragiele sound. De vibe die ze voelt tijdens het componeren bepaalt alles. Het resultaat: instinctieve nummers vol lust, passie, eurofie en pijn. MEYY is een authentieke en beloftevolle artieste. “Maak snel kennis met MEYY, want deze Brusselse dame zou wel eens ‘the next big thing’ kunnen worden.” (Dansende Beren)

Reeds afgelopen
  • zondag 6 september 2020 - 19:00 - 23:30