Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Unday Label Night Dijf Sanders + Flying Horseman + Echo Beatty (solo)
Archief
Facebook event
Tijdschema

19:00 / Deuren
19:30 / Echo Beatty
20:45 / Flying Horseman
22:15 / Dijf Sanders

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Lees hier de coronamaatregelen voor Take Care.

Unday Label Night

Dijf Sanders

Multi-instrumentalist en componist Dijf Sanders (Teddiedrum, The Violent Husbands) combineert een brede mix van stijlen met een grenzeloze artistieke benadering vol multiculturele melanges. Na de etnisch-eclectische platen Moonlit Planetarium (2016) en Java (2017) presenteert hij het nieuwe album Puja. Verwacht een geluidstrance waar Nepalese monniken zingen en percussieve samples met mantra-achtige techno worden gecombineerd. Namaste!

Dijf Sanders zit niet stil. Recent resulteerde dit in samenwerkingen met o.a. Warhaus, Sylvie Kreusch, Mattias De Craene's MDC III en choreograaf Wim Vandekeybus (Die Bakchen - Lasst uns tanzen). En dan zijn er natuurlijk nog zijn soloprojecten. Voor zijn derde solo-album duikt hij in een wereld doordrenkt met de Nepalese, Tibetaanse, Chinese en Indiase cultuur. Veldopnames en indrukken uit een reis naar Nepal vormen de basis voor een nieuw universum. Live wordt hij bijgestaan door drummer Simon Segers en saxofonist Mattias De Craene.

Facebook Instagram Spotify

Flying Horseman

Na het succes van het grensverleggende Rooms / Ruins en exact tien jaar na de release van debuut Wild Eyes is Flying Horseman weer helemaal terug met een gloednieuw album: Mothership. Meer dan een jaar lang sleutelde de Antwerpse band rond frontman en muzikaal genie Bert Dockx (Ottla, Dans Dans) aan acht avontuurlijke songs. Die klinken afwisselend opzwepend en zwoel, kwaad en teder, mysterieus en speels. Het resultaat is een bondig, uitgepuurd, verrassend funky en aanstekelijk album waarmee Flying Horseman eens te meer bevestigt dat het één van de beste en meest inventieve indierockbands is die ons land ooit heeft voortgebracht.

Voor het nieuwe album werkte Flying Horseman samen met producer Jasper Maekelberg, bekend van onder meer Faces on TV en Baltahzar. Meer dan ooit boetseert hij uit de individuele sterktes van de bandleden een open, transparante, punchy sound, zonder afbreuk te doen aan de gelaagdheid en indringende sfeer die deze unieke band zo typeert. Eerste twee singles Set Reset en Where Do You Live zetten alvast de toon. 

Website Facebook 

Echo Beatty (solo)

Het muzikale geesteskind van Annelies Van Dinter, de Antwerpse singer-songwriter en multi-instrumentaliste, heet Echo Beatty. Met haar bezwerende songs en doordringende stem bouwt ze een eigen universum, buitenaards en beklijvend. Van Dinter kleurt niet graag binnen de lijntjes en overschrijft zonder gêne genres.

Website | Facebook | Instagram

Credits

Foto Flying Horseman: © Alex Schuurbiers
Foto Echo Beatty: © Wannes Cré

Reeds afgelopen
  • zondag 30 augustus 2020 - 19:00 - 23:30