Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Violencia presents: ADF Samski support: Kleine Ben & King B + Scottie + JUIC3 + Metouka
Archief
Facebook event
Tijdschema

19:00 / Deuren

20:00 / DJ Otti

20:25 / Scottie

20:50 / JUIC3

21:25 / Kleine B & King B

21:40 / DJ Otti

22:00 / ADF Samski

22:30 / DJ Otti

Timings zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Lees hier de coronamaatregelen voor Take Care.

ADF Samski

ADF Samski, echte naam Samir Plasschaert, is een Nederlandse rapper. Hij is geboren in Rotterdam en is één van de nieuwste artiesten van de nieuwste generatie. Zijn track ‘No Hook’ ging viraal in 2019 en wist daarna dat hij goud in handen had. De serie werd uitgebreid met ‘No Hook 2’ en ‘No Hook 3‘ waar laatstgenoemde inmiddels staat op meer dan 6 miljoen views op YouTube. De succesformulie van Samski zijn ‘No Hook’ tracks zit hem in het feit dat als een oldskool rapper komt in een nieuw jasje.

Het is één van de talentvolste opkomende artiesten binnen de hiphop scene van Nederland. 24 juli kwam zijn debuutalbum “Fresh prince van Noord” uit met features van o.a. Hef, Sevn Alias, Ronnie Flex, Sticks en Kevin. Hier moet je bij zijn!

Kleine Ben & King B

De Antwerpse broertjes Kleine Ben en King B zijn geen onbekende meer in het wereldje en worden door vele grote Nederlandse artiesten wel eens 'de toekomst' genoemd.

De twee hebben de afgelopen jaren de tijd genomen om rijper te worden, zowel op muzikaal vlak als qua levenservaring. Ze kropen de studio in met Willem van The Opposites, deden een 01barz sessie bij BNN - het grootste Nederlandse hiphopplatform, nota bene - en mochten al heel wat voorprogramma's van internationale artiesten voorzien.

Scottie

De Antwerpse Scottie – geboren Hertier Hitimana – is rapper, zanger én producer. In zijn hiphop merk je de muzikale opvoeding die hij kreeg. Invloeden uit Afrikaanse muziek, soul en nineties hiphop zijn duidelijk aanwezig. Dit maakt van Scottie een van de meest veelzijdige Belgische hiphopartiesten!

JUIC3

JUIC3 -Amir Ashirov- is een Antwerpse artiest. Dit 23-jarig multitalent heeft veel talenten, maar het is vooral bij muziek dat z’n hart ligt. Het leven was voor Amir en z’n familie niet altijd even gemakkelijk. Hij zou ervoor zorgen dat zijn familie in de toekomst niets meer moet missen.

JUIC3 maakt dansbare muziek die meteen in je hoofd blijft hangen. Vroeger zong hij in het Engels, nu kiest hij resoluut voor het Nederlands. Amirs doel? De Belgische muziekscene veroveren.

DJ Otti

Omdat Metouka niet tijdig getest kan worden op COVID-19, verandert de line-up vanavond een tikkeltje.Géén Metouka dus, jammer genoeg. Wél DJ Otti. Van een waardige vervanger gesproken!

Reeds afgelopen
  • dinsdag 22 september 2020 - 19:00 - 23:50