Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Whiplash Uniek concert van het Whiplash Quartet
Afgelast

€ 11

Basisprijs

OLT Rivierenhof
Facebook event
Tijdschema

19:00 / Deuren
20:00 / Whiplash-kwartet
21:00 / Film Whiplash

Door de recente coronamaatregelen is dit evenement geannuleerd. De ticketbalie van Arenberg zal de komende dagen ticketkopers persoonlijk contacteren. Meer info vind je op oltrivierenhof.be/takecare.

Whiplash

Andrew Neyman (Miles Teller), een jonge jazzmuzikant, is vastberaden om koste wat kost de beste drummer van zijn elitaire conservatorium te worden. De briljante muziekdocent Terence Fletcher (J.K. Simmons), die bekend staat om zijn gevreesde, spartaanse lesmethodes, leidt het beste jazz-ensemble van de school. Hij ontdekt de ambitieuze drummer en zorgt ervoor dat Andrew in zijn band terecht komt. Onder invloed van de tirannieke Fletcher wordt Andrews streven naar perfectie een onoverkomelijke obsessie. Zijn meedogenloze leraar drijft hem tot het uiterste van zijn muzikale en fysieke kunnen, maar ook bijna tot waanzin.

Warming-up door Whiplash Quartet

Speciaal voor deze gelegeheid stelde Klaas De Somer (Eefje de Visser, Tourist LeMC, J. Bernardt) een ultiem Whiplash kwartet samen. Deze topmuzikanten duiken in de Kelder van Trix en gaan aan de slag met de muziek uit de film. Dit unieke resultaat stellen ze live exclusief voor tijdens Take Care.

Het Whiplash-kwartet is:
- Klaas De Somer: drums
- Soet Kempeneer: contrabas
- Lorenzo Kobina Rodriguez: piano (Thecolorgrey)
- Egor Doubay: tenor saxofoon (Blackwave)

Credits

Whiplah

Regie: Damien Chazelle
Met: Melissa Benoist, Miles Teller, J.K. Simmons
2014, VS, 106’