Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Honger of dorst? Bestel en betaal met je gsm via oltrivierenhof.be/order

Programma
Whispering Sons + support: El Yunque
Archief
Facebook event
Tijdschema

20:30 El Yunque 
21:30 Whispering sons 
23:00 Verwacht einde

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Lees hier de coronamaatregelen voor #OLT21.

Whispering Sons

Whispering Sons is dé Belgische post-punk band van het moment. Hun duistere geluid ademt vervreemding en wanhoop uit, aangevuurd door de prachtige diepe stem van frontvrouw Fenne Kuppens. Hun liveshows voelen daardoor opgejaagd en onheilspellend aan, maar blijven steeds rauw en eerlijk.

In 2016 kroonden ze zich tot absolute winnaar van HUMO’s Rock Rally en sindsdien ging het de band voor de wind. Ze speelden kris kras door Europa op allerlei grote(re) en middelgrote festivals en gingen op tournee met o.a. The Soft Moon. In 2018 verscheen hun uitstekende debuutplaat Image; maar 2019 vormde de definitieve doorbraak van dit Brusselse vijftal met optredens op Best Kept Secret, Rock Werchter en Dour. Klap op de vuurpijl was het afgelopen concert in Ancienne Belgique, dat op een maand tijd was uitverkocht. Komend voorjaar staan ze in het voorprogramma van Editors tijdens hun Europese tournee en daardoor spelen ze voor het eerst in een uitverkocht Sportpaleis. Aanrader voor liefhebbers van bands als Joy Division, The Cure, maar ook Savages en Interpol.

Duistere zielen ter lande verzamelt tesamen!

Facebook | Instagram | YouTube | Spotify

+ support: El Yunque

Deze kleurrijke bende uit Hasselt brengt een combinatie van coole improvisatie en op het randje van autistische noise rock. Gekend bij liefhebbers van veel gitaarlawaai en geliefd bij iedereen die niet vies is van het betere Belgische noisegeweld. 

Facebook | Instagram | Youtube | Spotify


Reeds afgelopen
  • donderdag 2 september 2021 - 18:00 - 23:00