Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Zwangere Guy + support: Ramzi + aftershow: Blck Mamba
Archief
Facebook event
Tijdschema

18:00 Deuren
20:00 Support: Ramzi
20:45 Zwangere Guy
22:15 Aftershow: Blck Mamba
23:15 Verwacht einde

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Lees hier de coronamaatregelen voor #OLT21.

Zwangere Guy

Wie is Guy? De gelijknamige plaat leverde de antwoorden. Guy is brutaal. Onbeschaamd. Oneerbiedig en onbeschoft. Eerlijk, rechtuit en luid.

Product van de goot werd een rapper met carrière. Zwangere Guy is met panache van de schaduw in het licht gestapt: voor 4.000 getuigen in de AB zette hij de stap van back- naar frontstage. Hij heeft de spot op de kieren in de maatschappij gericht: armoede, partnergeweld en verslaving kregen de first person treatment. Iemand heeft welgemikte punchlines tot in z'n cel in Sint-Gillis voelen kloppen.

Geen lichte kost, maar de feiten spreken voor zich. Zo goed als elk record ging eraan: eerste goud voor een Nederlandse hiphopplaat, eerste Nederlandstalige hiphop number one in de charts. ZG heeft in de nasleep van Wie is Guy? alle festivals platgespeeld: Couleur Café, Werchter, Down The Rabbit Hole, Dour en Lowlands. Hij verkocht zalen uit in België en Nederland. Ondertussen kreeg hij vijf keer de AB vol, werd hij vijf keer genomineerd voor de Red Bull Elektropedia Awards 2019, waarvan hij er vier won (Beste album, Beste song, Beste live en Artiest van het jaar). Hij ontving vijfsterrenrecensies in de kranten en stond aan de basis van vijf platen in minder dan vijf jaar.

Het nieuwe album BRUTAAL toont dat ZG nog maar aan het warmlopen is. Waar hij in Wie is Guy? nog terugblikte op gisteren en droomde van morgen, hoor je in BRUTAAL iemand die zijn komst kan omarmen. En iemand die duidelijk gebleven is wij hij voordien al was.

Website | Facebook | Instagram | YouTube | Spotify

+ support: Ramzi

Ramzi, vandaag nog het best bewaarde geheim van de Antwerpse hiphop scene, is klaar om uit de schaduw van zijn internationale voorbeelden te treden en Vlaamse hiphop voor eens en voor altijd wereldwijd op de kaart te zetten.

Ramzi is een storyteller pur sang en doet dat met een flow en flair die doet denken aan de grootste wordwizzards uit het buitenland. Hij schetst een beeld van de realiteit van zijn leven op de Antwerpse straten en in de Antwerpse clubs.

Op zijn nieuwe single Onbeschrijfelijk werkt hij samen met Belgians Finest Freddie Konings en Zwangere Guy. Het resultaat is een hoopvol pleidooi waarin hij rapt over hoe het in 2021 allemaal beter kan.

Facebook | Instagram 

+ aftershow: Blck Mamba

Producer en DJ Blck Mamba, gebaseerd in Brussel, schudt de Belgische nightlife-scene door elkaar met haar unieke blend van hip hop en global club sounds.

Na haar debuut op Studio Brussel in de show Hooray, kreeg ze snel ruimte om haar eigen show – met de gelijke naam Blck Mamba – te hosten. BBC Radio 1, Cashmere Rock, Kiosk, Lowup radio,… zien haar ook allemaal graag komen.

In 2019 lanceerde Black Mamba haar eigen feestconcept, Mo Mamba. Ze deelt er de decks met artiesten die haar inspireren. Van Branko, DJ Slow of Jubilee tot DTM Funk, Le Motel of Faisal. Ondertussen speelde ze ook al de weides van festivals zoals Best Kept Secret, Lowlands, Couleur Café, ADE en Listen! plat.

Facebook | Instagram


Reeds afgelopen
  • donderdag 9 september 2021 - 18:00 - 23:00