Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Geubels, Galle, Albrecht, Toremans & MC Hassen
Archief
Facebook event
Tijdschema

20:00 / Deuren
21:00 / Deel 1
21:50 / Pauze
22:10 / Deel 2
 

Fuad Hassen is een man van kleine zaken, die hij vervolgens op onnavolgbare wijze opblaast en uitspeelt. Futiliteiten zijn aan Fuad welbesteed. Fuad is een charmeur en weet een publiek met een soepelheid in te pakken door zijn ontwapenende zelve en een laid-back speelstijl. Hoge aaibaarheidsfactor en zeer funny met humor voor een breed publiek. In Het OLT is hij de MC van de avond.

Seppe Toremans behoort als Humo's Comedy Cup finalist al meer dan een decennium tot de Vlaamse comedy scene.  Na een omweg als succesvolle tv maker achter hilarische programma's als Wat Als en Hoe zal ik het zeggen die beide Emmy Awards in de wacht sleepten, en met een rits optredens door heel Vlaanderen en Nederland onder de riem is hij volop aan het werken aan een eerste avondvullende show. Maak kennis met zijn abstracte humor en schitterende mimieken 

Amelie Albrecht kreeg haar hele leven te horen dat ze nergens zou komen met haar grote mond en neiging om alles in het belachelijke te trekken. Een eigenschap die haar vroeger voortdurend in de problemen bracht, maar haar in 2018 wel de overwinning van Humo's Comedy Cup opleverde. Sindsdien verdient ze geld door zichzelf te zijn: charmant onverschillig. Amelie's comedy wordt gekenmerkt door een stevige portie je m'en foutisme en zelfrelativering. Pure stand-up comedy van het energiezuinige soort.   
 
David Galle is ondertussen 20 jaar actief als comedian.  Hij won in 2009 de felbegeerde Comedy Casino Cup op canvas en had tevens een rol in de successerie Bevergem;  David heeft een sterke live reputatie en brengt scherpe persoonlijke verhalen over dagdagelijkse onderwerpen.

Philippe Geubels hoeven we niet meer voor te stellen, uitgegroeid tot één van de grootste comedians van België en Nederland.  Philippe brengt het beste van zichzelf naar het OLT en wie weet krijgt het al een preview van nieuw Taboe comedy materiaal.

Reeds afgelopen
  • zaterdag 10 oktober 2020 - 20:00 - 23:30