Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
High Hi + Newmoon + Rumours + Vito De Fakkel Live
Afgelast

€ 21

Basisprijs

OLT Rivierenhof
Facebook event
Tijdschema

19:00 / Deuren

Door de recente coronamaatregelen is dit evenement geannuleerd. De ticketbalie van Arenberg zal de komende dagen ticketkopers persoonlijk contacteren. Meer info vind je op oltrivierenhof.be/takecare.

De Fakkel Live

Van maart tot mei gingen 50 (!) Fakkels aan via de Instagram van Trix. Elke dag coverde een Belgische artiest de volgende en gaf zo De Fakkel genadeloos door. Deze zomer gaat de Fakkel weer aan, met twee stomende sessies van vier acts uit De Fakkel, live in het Rivierenhof.

Verwacht je telkens aan stomende sessies van vier acts die, naast hun eigen fantastische werk, ook elk hun Fakkel zullen spelen.

High Hi

High Hi maakte het op hun laatste EP Imminent al vrij duidelijk: de eclectische indie-popband is aan een nieuw hoofdstuk begonnen. Hun nieuwe sound werd inmiddels verder uitgepuurd. En zo zit de band in feite al sinds die finaleplaats in Humo’s Rock Rally in 2014 in een continue groei. Laat het dus ook duidelijk zijn: ‘t is nu dat je High Hi moet leren kennen.

Newmoon

Newmoon is een Antwerpse/Sint-Niklaase shoegazeband die enerzijds de mosterd haalt in de indie- en shoegazescenes uit de jaren ‘80 en ‘90, maar anderzijds ook niet vies is van staalharde drone à la Sunn O))). Het resultaat is verslavend. Luister maar naar Nothing Hurts Forever, waarop de band de melodieuzere en dromerigere weg inslaat en nog steeds inslaat als een bom.

Rumours

Shaman-hop, zegt u? Het bestaat, ligt ergens tussen trip-hop, low key techno en shamanpop en Rumours speelt het. De perfecte introductie voorzag de band van o.a. Hannah Vandenbussche en Stefanie Mannaerts (Brutus) alvast met hun EP’s Infant en Megamix, een speelse verkenningsronde in het onontgonnen terrein van de elektronische muziek.

Vito

Vito vormde in september 2017 zijn soloproject om tot een volledige band onder dezelfde naam. Beschrijven doen ze het als 'Belgicana'. Denk: Patti Smith en Kurt Vile's muzikale baby, die gewekt werd in een discotheek na sluitingsuur. Zoiets. In een jaartje tijd heeft Vito al heel wat op z'n palmares: geselecteerd voor De Nieuwe Lichting 2018, brons én de publieksprijs op Westtalent 2017 en de Theater Aan Zee Jongmuziekprijs.