Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Sunday Service Met Tom Hannes
Archief
Facebook event
Tijdschema

11:00 / Deuren

Door de recente coronamaatregelen is dit evenement geannuleerd. De ticketbalie van Arenberg zal de komende dagen ticketkopers persoonlijk contacteren. Meer info vind je op oltrivierenhof.be/takecare.

We take care; dus we nodigen we vier interessante mensen uit op zondag om 11 uur -in de Vlaamse canon: het uur van de hoogmis- een lezing te geven en een ritueel te bedenken. Levenswijsheid gekoppeld aan een sermoen gekoppeld aan een kleine handleiding voor het leven.


Sunday Service met Tom Hannes 

Een de bekendste toespraken van de historische Boeddha begint met de nog beroemdere woorden “Monniken, alles brandt! En wat betekent het dat alles brandt?” Die oneliner en de vraag vormen een prima uitgangpunt om te weten te komen waar het de Boeddha om ging. Maar ook om te onderzoeken wat zijn zogenaamde 'bevrijdingsweg' te maken kan hebben met ons vandaag. Zeker nu zesentwintig eeuwen na de dood van de Boeddha de wereld wel heel letterlijk in brand staat.  

Tom Hannes, vijfentwintig jaar zenboeddhist, auteur van een hele reeks boeken over het boeddhisme en rasverteller komt er ons in het hartje van de zomer over vertellen.
 

Reeds afgelopen
  • zondag 2 augustus 2020 - 11:00 - 13:00