Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Sunday Service met Mohamed Ouaamari
Afgelast

€ 9

Basisprijs

OLT Rivierenhof
Facebook event
Tijdschema

11:30 / Deuren

Door de recente coronamaatregelen is dit evenement geannuleerd. De ticketbalie van Arenberg zal de komende dagen ticketkopers persoonlijk contacteren. Meer info vind je op oltrivierenhof.be/takecare.

We take care - dus we nodigen vier interessante mensen uit op zondag om 11 uur –in de Vlaamse canon: het uur van de hoogmis– een lezing te geven en een ritueel te bedenken. Levenswijsheid gekoppeld aan een sermoen gekoppeld aan een kleine handleiding voor het leven.

Mohamed Ouaamari is on a mission! Zijn boek Groetjes uit Vlaanderen leest als een biografie en een pamflet in één. Wervelend, grappig, confronterend - Mohamed houdt Antwerpen en Vlaanderen een spiegel voor en biedt een nieuwe blik op de actualiteit van de laatste 29 jaar - niet toevallig zijn leeftijd.

Ouaamari werd vijftien minuten beroemd in Vlaanderen nadat hij op een netwerkevent had getwitterd “of luid Allahoe Akbar roepen een goede ijsbreker zou zijn om nieuwe contacten te leggen”. De autoriteiten reageerden gepast op deze grap door de boel stil te leggen en hem meteen in de cel te smijten. De Twitterstorm beantwoordde hij laconiek: “Mijn vrouw laat mij nog geen dag alleen of ik zit al bijna in Guantanamo”.

Pak een stoel en luister – dat is de basis van de dienst van Ouaamari. Luisteren naar elkaars verhaal als begin om de angst te bannen.