Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Algemene voorwaarden

  • Online kan je maximaal 8 tickets voor eenzelfde voorstelling kopen
  • De ticketprijzen zijn altijd inclusief transactiekosten. Je ontvangt je e-ticket(s) als PDF bij je bevestigingsmail, je kan deze uitprinten en meenemen naar de voorstelling of ze tonen op je smartphone of de download met je smartphone toevoegen aan Wallet. Wil je jouw betaalde tickets graag per post ontvangen, dan betaal je €1,5 verzendkosten
  • Je kan je tickets online betalen met Bancontact, MasterCard, VISA of iDEAL
  • Je kan je tickets ook via mail reserveren. Je ontvangt dan een betaallink per mail. Deze blijft een dag geldig. Na betaling worden de tickets naar jou verzonden
  • Betalen met Cultuurcheques (Sodexo, Edenred) en Cultuurshocks kan enkel aan de ticketbalie. Voor korting met de A-kaart (in ruil voor 10 punten) of kansentarief kom je tijdens de openingsuren naar de ticketbalie of neem je contact op met hen via mail.
  • Ben je rolstoelgebruiker, slecht te been, slechtziend of slechthorend, dan geven we je graag een aangepaste plaats. Bespreek vooraf je noden met onze ticketbalie. Uiteraard is ook je assistentiehond steeds van harte welkom
  • Koop je tickets voor onze evenementen enkel bij Arenberg/OLT Rivierenhof. Op al onze verkopen is de Wet van 30 juli 2013 uitdrukkelijk van toepassing. Wil je je tickets doorverkopen? Doe dit dan enkel via www.ticketswap.be. Via die weg kan je op een veilige manier tickets kopen en verkopen.
  • Andere doorverkoopsites, zoals Bemster en Viagogo, zijn niet betrouwbaar en verkopen tickets aan woekerprijzen. Een lijst met twijfelachtige websites vind je hier. Kocht je tickets via een niet-officiëel verkoopkanaal en het gaat om een vals ticket? Dan kunnen wij je helaas niet verder helpen. Als slachtoffer kan je wel een klacht indien via het meldpunt van de FOD Economie.
  • Ben je je tickets verloren of vergeten, neem dan contact op met onze ticketbalie.
  • Timings zijn altijd onder voorbehoud van mogelijke wijzigingen.

Informatie over coronamaatregelen

De veiligheid en gezondheid van publiek, crew, artiesten... zijn onze absolute prioriteit en we respecteren alle verplichtingen, aanbevelingen en richtlijnen die opgelegd worden door de overheden. Deze maatregelen kunnen in de aanloop naar of tijdens het festival op elk moment wijzigen.

Op 18 juli heeft de overheid het Covid Safe Ticket (CST) ingevoerd om festivals en evenementen veilig te organiseren. Het Covid Safe Ticket is verplicht voor alle evenementen vanaf 1.500 personen buiten. Concreet geeft dit ticket toegang aan iedereen die minstens 2 weken volledig gevaccineerd is, die recent negatief testte of aan wie kan bewijzen dat zij hersteld zijn van covid.

Onderstaande opsomming is informatief, niet limitatief en gebaseerd op de informatie die op 18 juli 2021 bij de organisatie bekend is. De overheid zal in de loop van de volgende weken de exacte en / of bijkomende modaliteiten bepalen.

Personen die volledig gevaccineerd werden, minstens twee weken voor de toegang tot OLT Rivierenhof, en dit door middel van een officieel erkend (digitaal) certificaat afgeleverd door een daartoe bevoegde overheid binnen de Europese Unie kunnen aantonen, krijgen toegang mits in het bezit te zijn van een geldig toegangsticket. Personen die gevaccineerd werden met het vaccin van Johnson & Johnson moeten minstens vier weken voor de toegang ingeënt zijn.

Personen die gedeeltelijk werden gevaccineerd en een negatieve PCR test hebben afgelegd maximum 48 uur voor toegang tot OLT Rivierenhof en dit door middel van een officieel erkend (digitaal) certificaat afgeleverd door een daartoe bevoegde instantie binnen de Europese Unie kunnen aantonen, krijgen toegang mits in het bezit te zijn van een geldig toegangsticket.

Personen die een negatieve PCR test hebben afgelegd maximum 48 uur voor aanvang van toegang tot OLT Rivierenhof en dit door middel van een officieel erkend (digitaal) certificaat afgeleverd door een daartoe bevoegde instantie binnen de Europese Unie kunnen aantonen, krijgen toegang mits in het bezit te zijn van een geldig toegangsticket.

Personen die op basis van een recente eerdere besmetting met COVID-19 een officieel erkend (digitaal) certificaat afgeleverd door een daartoe bevoegde overheid binnen de Europese Unie kunnen voorleggen, krijgen toegang mits in het bezit te zijn van een geldig toegangsticket.

Kosten voor het bekomen van certificaten en / of testen zijn integraal ten laste van de festivalganger en kunnen nooit geheel of gedeeltelijk op OLT-organisatie verhaald worden.

Het is de uitsluitende verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid van elke individuele bezoeker om te allen tijde de meest recente en geldende regels, voorschriften en richtlijnen aangaande het festivalbezoek te kennen en na te leven, evenals deze voor elke toegang tot OLT Rivierenhof na te gaan op de officiële website van het festival. Elke festivalbezoeker is bovendien verantwoordelijk om steeds de vereiste documenten en certificaten ten alle tijden bij zich te hebben en te kunnen tonen aan de festivalorganisatie.

Door akkoord te gaan met de Algemene voorwaarden verklaar je als consument uitdrukkelijk en onvoorwaardelijk dat je kennis hebt genomen van deze informatie over de coronamaatregelen en dat je hiermee akkoord gaat.

Het niet kunnen of willen voorleggen van een geldig officieel erkend (digitaal) certificaat, zoals hierboven bepaald, geeft recht tot annulatie, vergoeding, of terugbetaling, als je een geldig toegangsticket hebt. Houd rekening met een kleine service- en administratiekost die van je ticket wordt afgetrokken.
Deze compensatie blijft geldig tot 7 werkdagen voor het concert (12u ’s middags), daarna vervalt deze tegemoetkoming. Bijvoorbeeld: je hebt tickets voor de show van 21 augustus; dan kan je tot 13 augustus om 11:59 je tegemoetkoming aanvragen via ticket@arenberg.be.

Bij afgelasting van het evenement door de organisatie zal de ticketprijs, exclusief de service- en administratiekost, worden teruggestort aan de persoon of firma die de bestelling heeft gedaan.