Liefste publiek

Jullie kwamen met 97.500 naar OLT Rivierenhof deze zomer! Merci!

Van 13 juni tot en met 9 september vonden straffe namen als Nile Rodgers & CHIC, Daniel Norgren, Fat Freddy's Drop, Warhaus, Coely, MEROL, Calexico en meer hun weg naar Antwerpen voor prachtige zomeravonden.

En ook deze zomer stonden er speciallekes op de affiche van OLT Rivierenhof. Denk maar aan het Ochtendglorenconcert van Sofiane Pamart - hij deed om 5 uur 's ochtends het publiek, park en de zon ontwaken, pure magie. Arsenal speelde dan weer drie avonden na elkaar integraal hun debuutalbum, Outsides. En Helmut Lotti speelde voor het eerst na zijn passage op Graspop de avondvullende show van Hellmut Lotti goes Metal.

Blijkbaar was het ook lekker eten en drinken in 't OLT. Samen verzetten jullie 50.000 frisdranken, meer dan 150.000 pintjes en andere bieren, 15.000 cocktails, meer dan 23.000 wijntjes, 14.000 ijsjes én meer dan 10.000 hotdogs. Schol!

#OLT23 was een van de schoonste OLT-zomers. Met prachtige shows en een fantastisch publiek. Eentje om nog lang van na te genieten - hierboven, met onze aftermovie, bijvoorbeeld.

Wij maken ons ondertussen al klaar voor #OLT24. Tot dan?

Liefs

Team OLT Rivierenhof 💚