De eerste Gratis Vrijdag van deze zomer gaat door op 5 juli. Bijt de spits af: het Amsterdams Andalusisch Orkest (AOO)! Ontdek hieronder waarom je deze show zeker niet mag missen.

Het AOO verbindt Andalusisch cultureel erfgoed met het heden. Dat doen ze door muziek, maar ook door theater, poëzie en het vertellen van verhalen.

In het orkest speelt een brede waaier aan internationale muzikanten, allemaal absolute vakmensen op het vlak van het bespelen van hun instrument.
Van Andalusische tradities, over flamenco, sefardi ladino en bewerkingen van Arabische iconen, tot jazz en meer... Er bestaat haast niets wat het AOO niet aankan!

In het OLT brengt het AOO op 5 juli een ode aan Arabische diva's. Denk aan straffe namen zoals Fairuz, Warda of Oum Kalthoum.

Voor de kenners wordt het een avond vol hits, voor wie niet meteen in de Arabische scene thuis is een avond vol ontdekking. Maar voor iederéén wordt het gegarandeerd een show vol magie en verwondering!

Gratis Vrijdagen

Mis niks van het Amsterdams Andalusisch Orkest en tal van andere toppers tijdens de Gratis Vrijdagen, elke vrijdag in juli en augustus.