Deze zomer schotelen Zsu en Paul je hun beste gerechten voor in OLT Rivierenhof, vanuit maar liefst twee foodstands. Duik mee in de filosofie van Stoked.

Stoked is de samenwerking tussen Paul en Zsu. Samen hebben ze meer dan 30 jaar ervaring in restaurants over de hele wereld. De keuken van Stoked kan je gerust omschrijven als grenzeloos en innovatief, maar steeds met het uiterste respect verbonden aan lokale boeren en telers.

De focus van Stoked ligt op seizoensgebonden gerechten, transparantie en community. Farm to fork is geen holle belofte! Verwacht dus het beste lokale, biologische én eerlijke comfortfood. Altijd met de keuze tussen vegetarische, vegan en glutenvrije opties.

We zijn excited om écht eten dat barst van de smaak op tafel te zetten.

“In en rond Antwerpen hebben we fantastische telers ontmoet. We zijn heel excited om met hen samen te werken en om écht eten dat barst van de smaak op tafel te zetten,” zegt Zsu, “In het OLT kan je deze zomer genieten van onze New Zealand style meat & vegetable pies, lokale hot dogs, frisse slaatjes, sweet treats en andere hapjes”.

Al honger? Check hier het menu.