Op 8 juli begonnen we eraan. Take Care. Een unieke samenwerking tussen Arenberg / OLT Rivierenhof, Trix, De Studio en CC Deurne. Om ons publiek tijdens de coronazomer toch nog live muziek, theater, dans, comedy en meer te brengen. 78 shows en 21.800 tickets later blikken we tevreden terug.

Het was niet evident, cultuur organiseren in tijden van lockdowns, avondklokken en steeds wisselende coronamaatregelen. Zeker niet in een sector die de ene zware klap na de andere incasseert. En toch... 
 
Van 8 juli tot en met 15 oktober vonden 21.800 mensen de weg naar Take Care. Voor Absynthe Minded of Charlotte Adigéry. Voor comedy met Belgium's Least Wanted of Jan Jaap van der Wal. En voor ochtendglorenconcerten of avondtheater. Dat allemaal 78 shows lang, in een veilige omgeving.

OLT Rivierenhof bleef al die tijd coronavrij. Crew, artiesten, publiek,... iedereen volgde de maatregelen en kon veilig van cultuur genieten.
 

En dat het goed was...

Take Care bleek nodig. Na maanden van lockdown en in tijden van beperkte sociale contacten volgens het nieuwe normaal, snakten mensen naar ontspanning en stonden artiesten te trappelen om het podium op te kruipen. Die combinatie maakte dat elk moment op Take Care er eentje om te herinneren werd.

Arenberg / OLT Rivierenhof, Trix, De Studio en CC Deurne zijn alle bezoekers, crew en artiesten van Take Care enorm dankbaar. Voor een veilige zomer waar, ondanks alles, tóch veel mogelijk was. Een zomer van iedereen, voor iedereen.