OLT Rivierenhof

Onvergetelijk Natuurlijk

OLT Rivierenhof heeft een bijzondere plek binnen het zomerse concert- en festivallandschap dankzij haar unieke locatie in het groen. Van mid-juni tot en met mid-september kan je genieten van meer dan 40 concerten -van rock, reggae & blues tot pop, hip hop en urban- in het feeërieke openluchttheater van het provinciaal domein Rivierenhof in Antwerpen (Deurne).

De magische plek middenin de natuur spreekt tot de verbeelding van iedere concertbezoeker, bovendien maakt het authentieke amfitheater de concertbeleving compleet en onvergetelijk. Naast voorstellingen van gerenommeerde nationale en internationale artiesten kan je in onze grote gezellige bar terecht voor een fris drankje, een lekkere cocktail en overheerlijk eten.

OLT Rivierenhof is voor iedereen, Onvergetelijk Natuurlijk!

Missie & Visie

We zijn er voor iedereen, ook voor ons publiek, onze artiesten en crew van morgen. We werken dan ook elke dag om een plek te zijn waar iedereen zich welkom en veilig voelt. Niet enkel in ons amfitheater, ook op en naast het podium.

Sinds 2021 maakt OLT Rivierenhof deel uit van het creatief platform Kunstenlab, waarmee we ook missie en visie delen.

De missie en visie van Kunstenlab vertrekken vanuit de kennis en ervaring van de verschillende podia, zoals OLT Rivierenhof, het historisch kader, de maatschappelijke uitdagingen van de stad en het cultureel landschap waarbinnen Kunstenlab zich positioneert.

Als we spreken over onze podia, hebben we het over OLT Rivierenhof, Arenberg en het MAD Circus Festival. Elk podium heeft z'n eigen dynamiek en focus. OLT Rivierenhof richt zich op muziek, Arenberg in de eerste plaats op comedy en theater en MAD Festival op de circuskunsten.

Wat ons bindt zijn de missie en visie, maar bovenal onze vijf waarden die we concreet vertalen in onze programmatie, werking en projecten. Die waarden? Een verbindend en creatief platform zijn, inclusie en verbodenheid, talentontwikkeling, nomadisch denkend en herkenbaarheid.

Kunstenlab

Kunstenlab is een overkoepelend creatief platform. Het wil podia, festivals en artistieke activiteiten in Antwerpen verbinden en versterken. Ons creatief werk begint bij OLT Rivierenhof, Arenberg en het MAD Circus Festival. Tegelijk werken we nomadisch en willen we een kruisbestuiving realiseren tussen disciplines, sectoren, kunst- en werkvormen. We geven - fysieke en mentale - ruimte aan jong en opkomend talent, aan makers en artiesten. Kunstenlab is een herkenbare plek waar iedereen zich ondersteund en vertrouwd voelt. We brengen een breed spectrum aan verhalen en perspectieven aan bod en kleuren samen buiten de lijnen.

De volledige missie en visie van Kunstenlab vind je hier.