Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Over ons

Vacatures en stages

VACATURE: DIRECTEUR

Sinds 2021 maakt OLT Rivierenhof, samen met Arenberg en het MAD Festival deel uit van het creatief platform Kunstenlab. De missie en visie van Kunstenlab vertrekken vanuit de kennis en ervaring van de verschillende podia, de maatschappelijke uitdagingen van de stad en het cultureel landschap waarbinnen onze podia zich positioneren.
Elk podium heeft z'n eigen dynamiek en focus. Arenberg richt zich in de eerste plaats op comedy en theater, OLT Rivierenhof op muziek en MAD Festival op de circuskunsten.

Als directeur zet je je in voor de drie podia en ben je de inspirator en leider van een team van gedreven medewerkers, freelancers, jobstudenten en vrijwilligers. We zoeken een ondernemende en maatschappelijk betrokken directeur. Iemand die de strategische koers van deze drie podia overtuigend verderzet. Iemand met interesse in, en liefde voor, podiumkunsten. Iemand die al een relevant netwerk heeft of dat vlot uitbouwt. En misschien wel het allerbelangrijkst: iemand die verbindt.

Lees hier de volledige vacature!

Bekijk hier alle andere vacatures bij Stad Antwerpen.

Stages bij OLT Rivierenhof

Student en op zoek naar een boeiende stageplaats? Dat ben je bij OLT Rivierenhof aan het goeie adres! Elk seizoen draaien er stagiairs mee in verschillende teams. Voor meer informatie mail je naar communicatie@oltrivierenhof.be.

Vrijwilligerswerk

Om alles in goede banen te leiden, zoeken we enthousiaste vrijwilligers. Iedereen is welkom, ervaring is geen vereiste. Jouw persoonlijke groei staat centraal, volgens je eigen wensen en interesses. 

Momenteel hebben we voldoende vrijwilligers om #OLT22 te coveren. Je kan je voor deze zomer dus niet meer aanmelden.