Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Praktisch

Mobiliteit

Fiets

OLT Rivierenhof ligt middenin het Provinciaal Groendomein Rivierenhof. De beste manier om naar OLT te komen, blijft de fiets. Er is een ruime fietsenstalling rechts naast de ingang. 

Geen eigen fiets bij de hand? Neem dan de deelfiets van Velo. In de buurt van het park zijn er verschillende Velo-stations. Een overzicht vind je hier.

Openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer geraak je makkelijk tot bij OLT Rivierenhof. Neem tram 10 of bus 410 tot aan de haltes Venneborg, Gallifortlei of Lunden. Plan je route via De Lijn of  Google Maps.

Kom je met de trein? Dan kan je afstappen in de stations Antwerpen-Berchem of Antwerpen-Centraal. Zet je reis verder met een Velo of deelvoertuig (deelfiets of -step of deelauto). Vanuit Antwerpen-Centraal kan je ook de tram of bus nemen tot aan het Rivierenhof.

Parkeren

Kom je toch met de auto? Dan kan je best carpoolen. OLT Rivierenhof is bereikbaar via verschillende invalswegen. Als adres in je GPS geef je Turnhoutsebaan 246, 2100 Deurne op.

Parkeerplaatsen in de buurt van OLT zijn beperkt. Parkeren kan eventueel op de volgende plekken:

  • Parking Oost (aan de Ruggeveldlaan)
  • Parking West (aan het Cogelsplein)
  • Ter hoogte van Kasteel Sterckshof of op de Turnhoutsebaan op de voorziene parkeerplaatsen (niet voor een garagepoorten of een oprit).

Een overzicht van alle voorbehouden parkeerplaatsen vind je hier.

Parkeren in het park is niet mogelijk en ten strengste verboden.
Dit geldt ook voor motors en bromfietsen!