Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Honger of dorst? Bestel en betaal met je gsm via oltrivierenhof.be/order

Programma
Amenra Support: Psychonaut
Archief
Facebook event
Tijdschema

18:00 Deuren
20:15 Support: Psychonaut
21:30 Amenra
23:00 Verwacht einde

A-kaarten met kansentarief zijn geldig voor deze voorstellingen.

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Lees hier de coronamaatregelen voor #OLT21.

Amenra

Amenra overdondert, bezweert, vermorzelt, verwoest, verslindt en begeestert. Amenra is niet enkel een gevestigde waarde, maar ook een buitenbeentje in de Belgische metalscene. Maar het Kortrijkse collectief scheert ook hoge toppen wereldwijs. Steeds op zoek naar duisternis om het licht te vinden.

Niemand weet op voorhand wat te verwachten, maar dat zanger Colin H. van Eeckhout het diepst uit zijn ziel krijst, staat buiten kijf. En net dat maakt van Amenra één van de meest intense livebands die je ooit gezien zal hebben. Met hun unieke mix van loodzware sludge en doom creëren ze een gitzwarte totaalbeleving die je een week later nog voelt in je nekspieren.

Verwoestend gitaargeweld dat zowel aangrijpend als ontroerend binnenkomt. Welcome to the Church of Ra!

Facebook | Instagram | Spotify 

Support: Psychonaut

Psychonaut is het driekoppige psychedelisch post-metal collectief uit Mechelen, jawel. Ze halen inspiratie bij hun 70’s helden Led Zeppelin en Pink Floyd en verzoenen deze sound met die van straffe livebands als Tool en Amenra.

Hun debuut, Unfold The God Man, kwam een week voor de eerste lockdown uit via Pelagic Records, het platenlabel van muzikale zielsverwanten The Ocean. De plaat is een 70 minuten durend epos van internationale klasse. Hun track The fall of consciousness bereikte dit jaar de 26ste plek in De Zwaarste Lijst van Studio Brussel.

Live staan ze bekend voor hun meeslepende liveshows die je van de eerste tot de laatste seconde bij de strot grijpt. Een muzikale kopstoot als opwarmer van Amenra.

Website | FacebookTwitter | Spotify

Credits

Foto Amenra © Jeroen Mylle


Reeds afgelopen
  • vrijdag 10 september 2021 - 18:00 - 23:00