Antwerp Pride

Opening Party

Antwerp Pride Opening Party is al enkele jaren een vaste waarde binnen OLT, maar dit jaar mag je een vernieuwd concept verwachten. Denk bruisende beats, live performances en zomerse vibes!

Samen met tal van artiesten geven we dit jaar opnieuw de aftrap van Antwerp Pride in openlucht. Mis deze openingsavond niet en bestel je tickets tijdig! 

Voor dit evenement van Antwerp Pride introduceren we het 'Pay What You Can'-principe. Hierdoor kan je zelf je prijs bepalen. De basisprijs is €17,5. Maakt een lager tarief het voor jou makkelijker om aanwezig te zijn, dan ben je vrij dat te kiezen. Kies je de hogere ticketprijs, dan help je Antwerp Pride om de drempel laag te houden voor anderen.

LINE-UP

Kinky Boots by InTeam

Na het succes van 'Priscilla, Queen of the Desert' brengt InTeam Producties de Broadway-hit 'Kinky Boots' voor 't eerst naar Vlaanderen. De jonge Charlie erft de schoenenfabriek van zijn vader en met de hulp van dragqueen Lola ontwikkelt hij speciale 'dragboots' om zijn slabakkende business te redden. Aanstekelijke muziek - gecomponeerd door Cindy Lauper, een jonge cast én live orkest.

Instagram


A Tribute to George Michael

Een straffe live band, fenomenale look-a-like leadzangers en drie geweldige achtergrondzangers. Gooi daar de hits van George Michael en Wham! bij en je wéét: dit wordt een feest!

Instagram

Red Sebastian

Seppe Herrman, aka Red Sebastian, nam deel aan het tv-programma 'Sing Again' en is je sindsdien mee aan 't sleuren in zijn muzikaal avontuur. Aanstekelijke songs, spetterende live shows en goeie vibes, da's wat je kan verwachten. Met zijn nieuwe single 'In Your Eyes' lijkt hij klaar om de wereld te veroveren. Een show om niet te vergeten!

Instagram

Aurélie

Instagram

Dokter T & Laurens Luyten

Instagram | Instagram

Rose Cohen

Instagram

Billy Jean

Instagram

Website | Facebook | Instagram